Zgjedhimi i foljes loan në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes loan në anglisht.

Zgjedhimi e foljes loan në kohën e tashme

Present Tense

 • I loan
 • you loan
 • he|she|it loans
 • we loan
 • you loan
 • they loan

Present Continuous

 • I am loaning
 • you are loaning
 • he|she|it is loaning
 • we are loaning
 • you are loaning
 • they are loaning

Present Perfect

 • I have loaned
 • you have loaned
 • he|she|it has loaned
 • we have loaned
 • you have loaned
 • they have loaned

Present Perfect Continuous

 • I have been loaning
 • you have been loaning
 • he|she|it has been loaning
 • we have been loaning
 • you have been loaning
 • they have been loaning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes loan në kohët e shkuara

Simple past

 • I loaned
 • you loaned
 • he|she|it loaned
 • we loaned
 • you loaned
 • they loaned

Past continuous

 • I was loaning
 • you were loaning
 • he|she|it was loaning
 • we were loaning
 • you were loaning
 • they were loaning

Past perfect

 • I had loaned
 • you had loaned
 • he|she|it had loaned
 • we had loaned
 • you had loaned
 • they had loaned

Past perfect continuous

 • I had been loaning
 • you had been loaning
 • he|she|it had been loaning
 • we had been loaning
 • you had been loaning
 • they had been loaning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes loan në kohët e ardhshme

Future

 • I will loan
 • you will loan
 • he|she|it will loan
 • we will loan
 • you will loan
 • they will loan

Future continuous

 • I will be loaning
 • you will be loaning
 • he|she|it will be loaning
 • we will be loaning
 • you will be loaning
 • they will be loaning

Future perfect

 • I will have loaned
 • you will have loaned
 • he|she|it will have loaned
 • we will have loaned
 • you will have loaned
 • they will have loaned

Future perfect continuous

 • I will have been loaning
 • you will have been loaning
 • he|she|it will have been loaning
 • we will have been loaning
 • you will have been loaning
 • they will have been loaning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen loan

Present participle

 • loaning

Past participle

 • loaned

Perfect Participle

 • having loaned

Imperative në anglisht, për foljen loan

Imperative

 • loan
 • let's loan
 • loan

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: grudge hebetate ledger liveblog loam loathe loft metricate overleap pulsate testdrive