Zgjedhimi i foljes licence në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes licence në anglisht.

Zgjedhimi e foljes licence në kohën e tashme

Present Tense

 • I licence
 • you licence
 • he|she|it licences
 • we licence
 • you licence
 • they licence

Present Continuous

 • I am licencing
 • you are licencing
 • he|she|it is licencing
 • we are licencing
 • you are licencing
 • they are licencing

Present Perfect

 • I have licenced
 • you have licenced
 • he|she|it has licenced
 • we have licenced
 • you have licenced
 • they have licenced

Present Perfect Continuous

 • I have been licencing
 • you have been licencing
 • he|she|it has been licencing
 • we have been licencing
 • you have been licencing
 • they have been licencing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes licence në kohët e shkuara

Simple past

 • I licenced
 • you licenced
 • he|she|it licenced
 • we licenced
 • you licenced
 • they licenced

Past continuous

 • I was licencing
 • you were licencing
 • he|she|it was licencing
 • we were licencing
 • you were licencing
 • they were licencing

Past perfect

 • I had licenced
 • you had licenced
 • he|she|it had licenced
 • we had licenced
 • you had licenced
 • they had licenced

Past perfect continuous

 • I had been licencing
 • you had been licencing
 • he|she|it had been licencing
 • we had been licencing
 • you had been licencing
 • they had been licencing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes licence në kohët e ardhshme

Future

 • I will licence
 • you will licence
 • he|she|it will licence
 • we will licence
 • you will licence
 • they will licence

Future continuous

 • I will be licencing
 • you will be licencing
 • he|she|it will be licencing
 • we will be licencing
 • you will be licencing
 • they will be licencing

Future perfect

 • I will have licenced
 • you will have licenced
 • he|she|it will have licenced
 • we will have licenced
 • you will have licenced
 • they will have licenced

Future perfect continuous

 • I will have been licencing
 • you will have been licencing
 • he|she|it will have been licencing
 • we will have been licencing
 • you will have been licencing
 • they will have been licencing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen licence

Present participle

 • licencing

Past participle

 • licenced

Perfect Participle

 • having licenced

Imperative në anglisht, për foljen licence

Imperative

 • licence
 • let's licence
 • licence

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: grain harbour lament lhlike librate license like means-test overarch propagate tear