Zgjedhimi i foljes librate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes librate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes librate në kohën e tashme

Present Tense

 • I librate
 • you librate
 • he|she|it librates
 • we librate
 • you librate
 • they librate

Present Continuous

 • I am librating
 • you are librating
 • he|she|it is librating
 • we are librating
 • you are librating
 • they are librating

Present Perfect

 • I have librated
 • you have librated
 • he|she|it has librated
 • we have librated
 • you have librated
 • they have librated

Present Perfect Continuous

 • I have been librating
 • you have been librating
 • he|she|it has been librating
 • we have been librating
 • you have been librating
 • they have been librating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes librate në kohët e shkuara

Simple past

 • I librated
 • you librated
 • he|she|it librated
 • we librated
 • you librated
 • they librated

Past continuous

 • I was librating
 • you were librating
 • he|she|it was librating
 • we were librating
 • you were librating
 • they were librating

Past perfect

 • I had librated
 • you had librated
 • he|she|it had librated
 • we had librated
 • you had librated
 • they had librated

Past perfect continuous

 • I had been librating
 • you had been librating
 • he|she|it had been librating
 • we had been librating
 • you had been librating
 • they had been librating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes librate në kohët e ardhshme

Future

 • I will librate
 • you will librate
 • he|she|it will librate
 • we will librate
 • you will librate
 • they will librate

Future continuous

 • I will be librating
 • you will be librating
 • he|she|it will be librating
 • we will be librating
 • you will be librating
 • they will be librating

Future perfect

 • I will have librated
 • you will have librated
 • he|she|it will have librated
 • we will have librated
 • you will have librated
 • they will have librated

Future perfect continuous

 • I will have been librating
 • you will have been librating
 • he|she|it will have been librating
 • we will have been librating
 • you will have been librating
 • they will have been librating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen librate

Present participle

 • librating

Past participle

 • librated

Perfect Participle

 • having librated

Imperative në anglisht, për foljen librate

Imperative

 • librate
 • let's librate
 • librate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: graft harbinger lame levy liberate licence lignify meander overact propagandize team