Zgjedhimi i foljes leverage në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes leverage në anglisht.

Zgjedhimi e foljes leverage në kohën e tashme

Present Tense

 • I leverage
 • you leverage
 • he|she|it leverages
 • we leverage
 • you leverage
 • they leverage

Present Continuous

 • I am leveraging
 • you are leveraging
 • he|she|it is leveraging
 • we are leveraging
 • you are leveraging
 • they are leveraging

Present Perfect

 • I have leveraged
 • you have leveraged
 • he|she|it has leveraged
 • we have leveraged
 • you have leveraged
 • they have leveraged

Present Perfect Continuous

 • I have been leveraging
 • you have been leveraging
 • he|she|it has been leveraging
 • we have been leveraging
 • you have been leveraging
 • they have been leveraging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes leverage në kohët e shkuara

Simple past

 • I leveraged
 • you leveraged
 • he|she|it leveraged
 • we leveraged
 • you leveraged
 • they leveraged

Past continuous

 • I was leveraging
 • you were leveraging
 • he|she|it was leveraging
 • we were leveraging
 • you were leveraging
 • they were leveraging

Past perfect

 • I had leveraged
 • you had leveraged
 • he|she|it had leveraged
 • we had leveraged
 • you had leveraged
 • they had leveraged

Past perfect continuous

 • I had been leveraging
 • you had been leveraging
 • he|she|it had been leveraging
 • we had been leveraging
 • you had been leveraging
 • they had been leveraging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes leverage në kohët e ardhshme

Future

 • I will leverage
 • you will leverage
 • he|she|it will leverage
 • we will leverage
 • you will leverage
 • they will leverage

Future continuous

 • I will be leveraging
 • you will be leveraging
 • he|she|it will be leveraging
 • we will be leveraging
 • you will be leveraging
 • they will be leveraging

Future perfect

 • I will have leveraged
 • you will have leveraged
 • he|she|it will have leveraged
 • we will have leveraged
 • you will have leveraged
 • they will have leveraged

Future perfect continuous

 • I will have been leveraging
 • you will have been leveraging
 • he|she|it will have been leveraging
 • we will have been leveraging
 • you will have been leveraging
 • they will have been leveraging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen leverage

Present participle

 • leveraging

Past participle

 • leveraged

Perfect Participle

 • having leveraged

Imperative në anglisht, për foljen leverage

Imperative

 • leverage
 • let's leverage
 • leverage

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: gothicize handwash ladyfy let lever levigate librate matriculate outweigh prompt taunt