Zgjedhimi i foljes launch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes launch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes launch në kohën e tashme

Present Tense

 • I launch
 • you launch
 • he|she|it launches
 • we launch
 • you launch
 • they launch

Present Continuous

 • I am launching
 • you are launching
 • he|she|it is launching
 • we are launching
 • you are launching
 • they are launching

Present Perfect

 • I have launched
 • you have launched
 • he|she|it has launched
 • we have launched
 • you have launched
 • they have launched

Present Perfect Continuous

 • I have been launching
 • you have been launching
 • he|she|it has been launching
 • we have been launching
 • you have been launching
 • they have been launching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes launch në kohët e shkuara

Simple past

 • I launched
 • you launched
 • he|she|it launched
 • we launched
 • you launched
 • they launched

Past continuous

 • I was launching
 • you were launching
 • he|she|it was launching
 • we were launching
 • you were launching
 • they were launching

Past perfect

 • I had launched
 • you had launched
 • he|she|it had launched
 • we had launched
 • you had launched
 • they had launched

Past perfect continuous

 • I had been launching
 • you had been launching
 • he|she|it had been launching
 • we had been launching
 • you had been launching
 • they had been launching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes launch në kohët e ardhshme

Future

 • I will launch
 • you will launch
 • he|she|it will launch
 • we will launch
 • you will launch
 • they will launch

Future continuous

 • I will be launching
 • you will be launching
 • he|she|it will be launching
 • we will be launching
 • you will be launching
 • they will be launching

Future perfect

 • I will have launched
 • you will have launched
 • he|she|it will have launched
 • we will have launched
 • you will have launched
 • they will have launched

Future perfect continuous

 • I will have been launching
 • you will have been launching
 • he|she|it will have been launching
 • we will have been launching
 • you will have been launching
 • they will have been launching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen launch

Present participle

 • launching

Past participle

 • launched

Perfect Participle

 • having launched

Imperative në anglisht, për foljen launch

Imperative

 • launch
 • let's launch
 • launch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: glimpse gut king-hit lath laugh launder leaflet manoeuvre outgas prime tabulate