Zgjedhimi i foljes labialize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes labialize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes labialize në kohën e tashme

Present Tense

 • I labialize
 • you labialize
 • he|she|it labializes
 • we labialize
 • you labialize
 • they labialize

Present Continuous

 • I am labializing
 • you are labializing
 • he|she|it is labializing
 • we are labializing
 • you are labializing
 • they are labializing

Present Perfect

 • I have labialized
 • you have labialized
 • he|she|it has labialized
 • we have labialized
 • you have labialized
 • they have labialized

Present Perfect Continuous

 • I have been labializing
 • you have been labializing
 • he|she|it has been labializing
 • we have been labializing
 • you have been labializing
 • they have been labializing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes labialize në kohët e shkuara

Simple past

 • I labialized
 • you labialized
 • he|she|it labialized
 • we labialized
 • you labialized
 • they labialized

Past continuous

 • I was labializing
 • you were labializing
 • he|she|it was labializing
 • we were labializing
 • you were labializing
 • they were labializing

Past perfect

 • I had labialized
 • you had labialized
 • he|she|it had labialized
 • we had labialized
 • you had labialized
 • they had labialized

Past perfect continuous

 • I had been labializing
 • you had been labializing
 • he|she|it had been labializing
 • we had been labializing
 • you had been labializing
 • they had been labializing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes labialize në kohët e ardhshme

Future

 • I will labialize
 • you will labialize
 • he|she|it will labialize
 • we will labialize
 • you will labialize
 • they will labialize

Future continuous

 • I will be labializing
 • you will be labializing
 • he|she|it will be labializing
 • we will be labializing
 • you will be labializing
 • they will be labializing

Future perfect

 • I will have labialized
 • you will have labialized
 • he|she|it will have labialized
 • we will have labialized
 • you will have labialized
 • they will have labialized

Future perfect continuous

 • I will have been labializing
 • you will have been labializing
 • he|she|it will have been labializing
 • we will have been labializing
 • you will have been labializing
 • they will have been labializing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen labialize

Present participle

 • labializing

Past participle

 • labialized

Perfect Participle

 • having labialized

Imperative në anglisht, për foljen labialize

Imperative

 • labialize
 • let's labialize
 • labialize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: geofence grin joy ko label labor lade lustre opiate premiere swerve