Zgjedhimi i foljes keypunch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes keypunch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes keypunch në kohën e tashme

Present Tense

 • I keypunch
 • you keypunch
 • he|she|it keypunches
 • we keypunch
 • you keypunch
 • they keypunch

Present Continuous

 • I am keypunching
 • you are keypunching
 • he|she|it is keypunching
 • we are keypunching
 • you are keypunching
 • they are keypunching

Present Perfect

 • I have keypunched
 • you have keypunched
 • he|she|it has keypunched
 • we have keypunched
 • you have keypunched
 • they have keypunched

Present Perfect Continuous

 • I have been keypunching
 • you have been keypunching
 • he|she|it has been keypunching
 • we have been keypunching
 • you have been keypunching
 • they have been keypunching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes keypunch në kohët e shkuara

Simple past

 • I keypunched
 • you keypunched
 • he|she|it keypunched
 • we keypunched
 • you keypunched
 • they keypunched

Past continuous

 • I was keypunching
 • you were keypunching
 • he|she|it was keypunching
 • we were keypunching
 • you were keypunching
 • they were keypunching

Past perfect

 • I had keypunched
 • you had keypunched
 • he|she|it had keypunched
 • we had keypunched
 • you had keypunched
 • they had keypunched

Past perfect continuous

 • I had been keypunching
 • you had been keypunching
 • he|she|it had been keypunching
 • we had been keypunching
 • you had been keypunching
 • they had been keypunching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes keypunch në kohët e ardhshme

Future

 • I will keypunch
 • you will keypunch
 • he|she|it will keypunch
 • we will keypunch
 • you will keypunch
 • they will keypunch

Future continuous

 • I will be keypunching
 • you will be keypunching
 • he|she|it will be keypunching
 • we will be keypunching
 • you will be keypunching
 • they will be keypunching

Future perfect

 • I will have keypunched
 • you will have keypunched
 • he|she|it will have keypunched
 • we will have keypunched
 • you will have keypunched
 • they will have keypunched

Future perfect continuous

 • I will have been keypunching
 • you will have been keypunching
 • he|she|it will have been keypunching
 • we will have been keypunching
 • you will have been keypunching
 • they will have been keypunching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen keypunch

Present participle

 • keypunching

Past participle

 • keypunched

Perfect Participle

 • having keypunched

Imperative në anglisht, për foljen keypunch

Imperative

 • keypunch
 • let's keypunch
 • keypunch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: gangbang goosestep jell keratinize keynote kibble kiln loco oblique pre-digest surcingle