Zgjedhimi i foljes keyboard në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes keyboard në anglisht.

Zgjedhimi e foljes keyboard në kohën e tashme

Present Tense

 • I keyboard
 • you keyboard
 • he|she|it keyboards
 • we keyboard
 • you keyboard
 • they keyboard

Present Continuous

 • I am keyboarding
 • you are keyboarding
 • he|she|it is keyboarding
 • we are keyboarding
 • you are keyboarding
 • they are keyboarding

Present Perfect

 • I have keyboarded
 • you have keyboarded
 • he|she|it has keyboarded
 • we have keyboarded
 • you have keyboarded
 • they have keyboarded

Present Perfect Continuous

 • I have been keyboarding
 • you have been keyboarding
 • he|she|it has been keyboarding
 • we have been keyboarding
 • you have been keyboarding
 • they have been keyboarding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes keyboard në kohët e shkuara

Simple past

 • I keyboarded
 • you keyboarded
 • he|she|it keyboarded
 • we keyboarded
 • you keyboarded
 • they keyboarded

Past continuous

 • I was keyboarding
 • you were keyboarding
 • he|she|it was keyboarding
 • we were keyboarding
 • you were keyboarding
 • they were keyboarding

Past perfect

 • I had keyboarded
 • you had keyboarded
 • he|she|it had keyboarded
 • we had keyboarded
 • you had keyboarded
 • they had keyboarded

Past perfect continuous

 • I had been keyboarding
 • you had been keyboarding
 • he|she|it had been keyboarding
 • we had been keyboarding
 • you had been keyboarding
 • they had been keyboarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes keyboard në kohët e ardhshme

Future

 • I will keyboard
 • you will keyboard
 • he|she|it will keyboard
 • we will keyboard
 • you will keyboard
 • they will keyboard

Future continuous

 • I will be keyboarding
 • you will be keyboarding
 • he|she|it will be keyboarding
 • we will be keyboarding
 • you will be keyboarding
 • they will be keyboarding

Future perfect

 • I will have keyboarded
 • you will have keyboarded
 • he|she|it will have keyboarded
 • we will have keyboarded
 • you will have keyboarded
 • they will have keyboarded

Future perfect continuous

 • I will have been keyboarding
 • you will have been keyboarding
 • he|she|it will have been keyboarding
 • we will have been keyboarding
 • you will have been keyboarding
 • they will have been keyboarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen keyboard

Present participle

 • keyboarding

Past participle

 • keyboarded

Perfect Participle

 • having keyboarded

Imperative në anglisht, për foljen keyboard

Imperative

 • keyboard
 • let's keyboard
 • keyboard

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: gang-bang goose jazz kennel key keynote kidnap locate obligate pray surcease