Zgjedhimi i foljes jolly në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes jolly në anglisht.

Zgjedhimi e foljes jolly në kohën e tashme

Present Tense

 • I jolly
 • you jolly
 • he|she|it jollies
 • we jolly
 • you jolly
 • they jolly

Present Continuous

 • I am jollying
 • you are jollying
 • he|she|it is jollying
 • we are jollying
 • you are jollying
 • they are jollying

Present Perfect

 • I have jollied
 • you have jollied
 • he|she|it has jollied
 • we have jollied
 • you have jollied
 • they have jollied

Present Perfect Continuous

 • I have been jollying
 • you have been jollying
 • he|she|it has been jollying
 • we have been jollying
 • you have been jollying
 • they have been jollying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes jolly në kohët e shkuara

Simple past

 • I jollied
 • you jollied
 • he|she|it jollied
 • we jollied
 • you jollied
 • they jollied

Past continuous

 • I was jollying
 • you were jollying
 • he|she|it was jollying
 • we were jollying
 • you were jollying
 • they were jollying

Past perfect

 • I had jollied
 • you had jollied
 • he|she|it had jollied
 • we had jollied
 • you had jollied
 • they had jollied

Past perfect continuous

 • I had been jollying
 • you had been jollying
 • he|she|it had been jollying
 • we had been jollying
 • you had been jollying
 • they had been jollying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes jolly në kohët e ardhshme

Future

 • I will jolly
 • you will jolly
 • he|she|it will jolly
 • we will jolly
 • you will jolly
 • they will jolly

Future continuous

 • I will be jollying
 • you will be jollying
 • he|she|it will be jollying
 • we will be jollying
 • you will be jollying
 • they will be jollying

Future perfect

 • I will have jollied
 • you will have jollied
 • he|she|it will have jollied
 • we will have jollied
 • you will have jollied
 • they will have jollied

Future perfect continuous

 • I will have been jollying
 • you will have been jollying
 • he|she|it will have been jollying
 • we will have been jollying
 • you will have been jollying
 • they will have been jollying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen jolly

Present participle

 • jollying

Past participle

 • jollied

Perfect Participle

 • having jollied

Imperative në anglisht, për foljen jolly

Imperative

 • jolly
 • let's jolly
 • jolly

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: fumble glance ionize joggle jollify jolt joy lilt nip portray sulphate