Zgjedhimi i foljes joggle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes joggle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes joggle në kohën e tashme

Present Tense

 • I joggle
 • you joggle
 • he|she|it joggles
 • we joggle
 • you joggle
 • they joggle

Present Continuous

 • I am joggling
 • you are joggling
 • he|she|it is joggling
 • we are joggling
 • you are joggling
 • they are joggling

Present Perfect

 • I have joggled
 • you have joggled
 • he|she|it has joggled
 • we have joggled
 • you have joggled
 • they have joggled

Present Perfect Continuous

 • I have been joggling
 • you have been joggling
 • he|she|it has been joggling
 • we have been joggling
 • you have been joggling
 • they have been joggling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes joggle në kohët e shkuara

Simple past

 • I joggled
 • you joggled
 • he|she|it joggled
 • we joggled
 • you joggled
 • they joggled

Past continuous

 • I was joggling
 • you were joggling
 • he|she|it was joggling
 • we were joggling
 • you were joggling
 • they were joggling

Past perfect

 • I had joggled
 • you had joggled
 • he|she|it had joggled
 • we had joggled
 • you had joggled
 • they had joggled

Past perfect continuous

 • I had been joggling
 • you had been joggling
 • he|she|it had been joggling
 • we had been joggling
 • you had been joggling
 • they had been joggling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes joggle në kohët e ardhshme

Future

 • I will joggle
 • you will joggle
 • he|she|it will joggle
 • we will joggle
 • you will joggle
 • they will joggle

Future continuous

 • I will be joggling
 • you will be joggling
 • he|she|it will be joggling
 • we will be joggling
 • you will be joggling
 • they will be joggling

Future perfect

 • I will have joggled
 • you will have joggled
 • he|she|it will have joggled
 • we will have joggled
 • you will have joggled
 • they will have joggled

Future perfect continuous

 • I will have been joggling
 • you will have been joggling
 • he|she|it will have been joggling
 • we will have been joggling
 • you will have been joggling
 • they will have been joggling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen joggle

Present participle

 • joggling

Past participle

 • joggled

Perfect Participle

 • having joggled

Imperative në anglisht, për foljen joggle

Imperative

 • joggle
 • let's joggle
 • joggle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: fudge glad-hand involute job-hunt jog-trot join josh ligate nicker popularize sugar