Zgjedhimi i foljes jobhunt në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes jobhunt në anglisht.

Zgjedhimi e foljes jobhunt në kohën e tashme

Present Tense

 • I jobhunt
 • you jobhunt
 • he|she|it jobhunts
 • we jobhunt
 • you jobhunt
 • they jobhunt

Present Continuous

 • I am jobhunting
 • you are jobhunting
 • he|she|it is jobhunting
 • we are jobhunting
 • you are jobhunting
 • they are jobhunting

Present Perfect

 • I have jobhunted
 • you have jobhunted
 • he|she|it has jobhunted
 • we have jobhunted
 • you have jobhunted
 • they have jobhunted

Present Perfect Continuous

 • I have been jobhunting
 • you have been jobhunting
 • he|she|it has been jobhunting
 • we have been jobhunting
 • you have been jobhunting
 • they have been jobhunting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes jobhunt në kohët e shkuara

Simple past

 • I jobhunted
 • you jobhunted
 • he|she|it jobhunted
 • we jobhunted
 • you jobhunted
 • they jobhunted

Past continuous

 • I was jobhunting
 • you were jobhunting
 • he|she|it was jobhunting
 • we were jobhunting
 • you were jobhunting
 • they were jobhunting

Past perfect

 • I had jobhunted
 • you had jobhunted
 • he|she|it had jobhunted
 • we had jobhunted
 • you had jobhunted
 • they had jobhunted

Past perfect continuous

 • I had been jobhunting
 • you had been jobhunting
 • he|she|it had been jobhunting
 • we had been jobhunting
 • you had been jobhunting
 • they had been jobhunting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes jobhunt në kohët e ardhshme

Future

 • I will jobhunt
 • you will jobhunt
 • he|she|it will jobhunt
 • we will jobhunt
 • you will jobhunt
 • they will jobhunt

Future continuous

 • I will be jobhunting
 • you will be jobhunting
 • he|she|it will be jobhunting
 • we will be jobhunting
 • you will be jobhunting
 • they will be jobhunting

Future perfect

 • I will have jobhunted
 • you will have jobhunted
 • he|she|it will have jobhunted
 • we will have jobhunted
 • you will have jobhunted
 • they will have jobhunted

Future perfect continuous

 • I will have been jobhunting
 • you will have been jobhunting
 • he|she|it will have been jobhunting
 • we will have been jobhunting
 • you will have been jobhunting
 • they will have been jobhunting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen jobhunt

Present participle

 • jobhunting

Past participle

 • jobhunted

Perfect Participle

 • having jobhunted

Imperative në anglisht, për foljen jobhunt

Imperative

 • jobhunt
 • let's jobhunt
 • jobhunt

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: fructify girdle invigorate jink job-share jobshare jol licence neutralise poop suffix