Zgjedhimi i foljes job-hunt në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes job-hunt në anglisht.

Zgjedhimi e foljes job-hunt në kohën e tashme

Present Tense

 • I job-hunt
 • you job-hunt
 • he|she|it job-hunts
 • we job-hunt
 • you job-hunt
 • they job-hunt

Present Continuous

 • I am job-hunting
 • you are job-hunting
 • he|she|it is job-hunting
 • we are job-hunting
 • you are job-hunting
 • they are job-hunting

Present Perfect

 • I have job-hunted
 • you have job-hunted
 • he|she|it has job-hunted
 • we have job-hunted
 • you have job-hunted
 • they have job-hunted

Present Perfect Continuous

 • I have been job-hunting
 • you have been job-hunting
 • he|she|it has been job-hunting
 • we have been job-hunting
 • you have been job-hunting
 • they have been job-hunting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes job-hunt në kohët e shkuara

Simple past

 • I job-hunted
 • you job-hunted
 • he|she|it job-hunted
 • we job-hunted
 • you job-hunted
 • they job-hunted

Past continuous

 • I was job-hunting
 • you were job-hunting
 • he|she|it was job-hunting
 • we were job-hunting
 • you were job-hunting
 • they were job-hunting

Past perfect

 • I had job-hunted
 • you had job-hunted
 • he|she|it had job-hunted
 • we had job-hunted
 • you had job-hunted
 • they had job-hunted

Past perfect continuous

 • I had been job-hunting
 • you had been job-hunting
 • he|she|it had been job-hunting
 • we had been job-hunting
 • you had been job-hunting
 • they had been job-hunting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes job-hunt në kohët e ardhshme

Future

 • I will job-hunt
 • you will job-hunt
 • he|she|it will job-hunt
 • we will job-hunt
 • you will job-hunt
 • they will job-hunt

Future continuous

 • I will be job-hunting
 • you will be job-hunting
 • he|she|it will be job-hunting
 • we will be job-hunting
 • you will be job-hunting
 • they will be job-hunting

Future perfect

 • I will have job-hunted
 • you will have job-hunted
 • he|she|it will have job-hunted
 • we will have job-hunted
 • you will have job-hunted
 • they will have job-hunted

Future perfect continuous

 • I will have been job-hunting
 • you will have been job-hunting
 • he|she|it will have been job-hunting
 • we will have been job-hunting
 • you will have been job-hunting
 • they will have been job-hunting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen job-hunt

Present participle

 • job-hunting

Past participle

 • job-hunted

Perfect Participle

 • having job-hunted

Imperative në anglisht, për foljen job-hunt

Imperative

 • job-hunt
 • let's job-hunt
 • job-hunt

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: froth ginger investigate jimmy job job-share joist liberate network poohpooh suffer