Zgjedhimi i foljes jiggle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes jiggle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes jiggle në kohën e tashme

Present Tense

 • I jiggle
 • you jiggle
 • he|she|it jiggles
 • we jiggle
 • you jiggle
 • they jiggle

Present Continuous

 • I am jiggling
 • you are jiggling
 • he|she|it is jiggling
 • we are jiggling
 • you are jiggling
 • they are jiggling

Present Perfect

 • I have jiggled
 • you have jiggled
 • he|she|it has jiggled
 • we have jiggled
 • you have jiggled
 • they have jiggled

Present Perfect Continuous

 • I have been jiggling
 • you have been jiggling
 • he|she|it has been jiggling
 • we have been jiggling
 • you have been jiggling
 • they have been jiggling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes jiggle në kohët e shkuara

Simple past

 • I jiggled
 • you jiggled
 • he|she|it jiggled
 • we jiggled
 • you jiggled
 • they jiggled

Past continuous

 • I was jiggling
 • you were jiggling
 • he|she|it was jiggling
 • we were jiggling
 • you were jiggling
 • they were jiggling

Past perfect

 • I had jiggled
 • you had jiggled
 • he|she|it had jiggled
 • we had jiggled
 • you had jiggled
 • they had jiggled

Past perfect continuous

 • I had been jiggling
 • you had been jiggling
 • he|she|it had been jiggling
 • we had been jiggling
 • you had been jiggling
 • they had been jiggling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes jiggle në kohët e ardhshme

Future

 • I will jiggle
 • you will jiggle
 • he|she|it will jiggle
 • we will jiggle
 • you will jiggle
 • they will jiggle

Future continuous

 • I will be jiggling
 • you will be jiggling
 • he|she|it will be jiggling
 • we will be jiggling
 • you will be jiggling
 • they will be jiggling

Future perfect

 • I will have jiggled
 • you will have jiggled
 • he|she|it will have jiggled
 • we will have jiggled
 • you will have jiggled
 • they will have jiggled

Future perfect continuous

 • I will have been jiggling
 • you will have been jiggling
 • he|she|it will have been jiggling
 • we will have been jiggling
 • you will have been jiggling
 • they will have been jiggling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen jiggle

Present participle

 • jiggling

Past participle

 • jiggled

Perfect Participle

 • having jiggled

Imperative në anglisht, për foljen jiggle

Imperative

 • jiggle
 • let's jiggle
 • jiggle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: frock gift invaginate jest jig jilt job-share leverage negotiate pommel subvert