Zgjedhimi i foljes jig në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes jig në anglisht.

Zgjedhimi e foljes jig në kohën e tashme

Present Tense

 • I jig
 • you jig
 • he|she|it jigs
 • we jig
 • you jig
 • they jig

Present Continuous

 • I am jigging
 • you are jigging
 • he|she|it is jigging
 • we are jigging
 • you are jigging
 • they are jigging

Present Perfect

 • I have jigged
 • you have jigged
 • he|she|it has jigged
 • we have jigged
 • you have jigged
 • they have jigged

Present Perfect Continuous

 • I have been jigging
 • you have been jigging
 • he|she|it has been jigging
 • we have been jigging
 • you have been jigging
 • they have been jigging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes jig në kohët e shkuara

Simple past

 • I jigged
 • you jigged
 • he|she|it jigged
 • we jigged
 • you jigged
 • they jigged

Past continuous

 • I was jigging
 • you were jigging
 • he|she|it was jigging
 • we were jigging
 • you were jigging
 • they were jigging

Past perfect

 • I had jigged
 • you had jigged
 • he|she|it had jigged
 • we had jigged
 • you had jigged
 • they had jigged

Past perfect continuous

 • I had been jigging
 • you had been jigging
 • he|she|it had been jigging
 • we had been jigging
 • you had been jigging
 • they had been jigging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes jig në kohët e ardhshme

Future

 • I will jig
 • you will jig
 • he|she|it will jig
 • we will jig
 • you will jig
 • they will jig

Future continuous

 • I will be jigging
 • you will be jigging
 • he|she|it will be jigging
 • we will be jigging
 • you will be jigging
 • they will be jigging

Future perfect

 • I will have jigged
 • you will have jigged
 • he|she|it will have jigged
 • we will have jigged
 • you will have jigged
 • they will have jigged

Future perfect continuous

 • I will have been jigging
 • you will have been jigging
 • he|she|it will have been jigging
 • we will have been jigging
 • you will have been jigging
 • they will have been jigging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen jig

Present participle

 • jigging

Past participle

 • jigged

Perfect Participle

 • having jigged

Imperative në anglisht, për foljen jig

Imperative

 • jig
 • let's jig
 • jig

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: frizzle gie invade jess jibe jiggle job-hunt lever neglect pomade subvene