Zgjedhimi i foljes irrigate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes irrigate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes irrigate në kohën e tashme

Present Tense

 • I irrigate
 • you irrigate
 • he|she|it irrigates
 • we irrigate
 • you irrigate
 • they irrigate

Present Continuous

 • I am irrigating
 • you are irrigating
 • he|she|it is irrigating
 • we are irrigating
 • you are irrigating
 • they are irrigating

Present Perfect

 • I have irrigated
 • you have irrigated
 • he|she|it has irrigated
 • we have irrigated
 • you have irrigated
 • they have irrigated

Present Perfect Continuous

 • I have been irrigating
 • you have been irrigating
 • he|she|it has been irrigating
 • we have been irrigating
 • you have been irrigating
 • they have been irrigating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes irrigate në kohët e shkuara

Simple past

 • I irrigated
 • you irrigated
 • he|she|it irrigated
 • we irrigated
 • you irrigated
 • they irrigated

Past continuous

 • I was irrigating
 • you were irrigating
 • he|she|it was irrigating
 • we were irrigating
 • you were irrigating
 • they were irrigating

Past perfect

 • I had irrigated
 • you had irrigated
 • he|she|it had irrigated
 • we had irrigated
 • you had irrigated
 • they had irrigated

Past perfect continuous

 • I had been irrigating
 • you had been irrigating
 • he|she|it had been irrigating
 • we had been irrigating
 • you had been irrigating
 • they had been irrigating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes irrigate në kohët e ardhshme

Future

 • I will irrigate
 • you will irrigate
 • he|she|it will irrigate
 • we will irrigate
 • you will irrigate
 • they will irrigate

Future continuous

 • I will be irrigating
 • you will be irrigating
 • he|she|it will be irrigating
 • we will be irrigating
 • you will be irrigating
 • they will be irrigating

Future perfect

 • I will have irrigated
 • you will have irrigated
 • he|she|it will have irrigated
 • we will have irrigated
 • you will have irrigated
 • they will have irrigated

Future perfect continuous

 • I will have been irrigating
 • you will have been irrigating
 • he|she|it will have been irrigating
 • we will have been irrigating
 • you will have been irrigating
 • they will have been irrigating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen irrigate

Present participle

 • irrigating

Past participle

 • irrigated

Perfect Participle

 • having irrigated

Imperative në anglisht, për foljen irrigate

Imperative

 • irrigate
 • let's irrigate
 • irrigate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: forward garland interleave iodize irradiate irritate italicise lase murdabad playact stum