Zgjedhimi i foljes invaginate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes invaginate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes invaginate në kohën e tashme

Present Tense

 • I invaginate
 • you invaginate
 • he|she|it invaginates
 • we invaginate
 • you invaginate
 • they invaginate

Present Continuous

 • I am invaginating
 • you are invaginating
 • he|she|it is invaginating
 • we are invaginating
 • you are invaginating
 • they are invaginating

Present Perfect

 • I have invaginated
 • you have invaginated
 • he|she|it has invaginated
 • we have invaginated
 • you have invaginated
 • they have invaginated

Present Perfect Continuous

 • I have been invaginating
 • you have been invaginating
 • he|she|it has been invaginating
 • we have been invaginating
 • you have been invaginating
 • they have been invaginating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes invaginate në kohët e shkuara

Simple past

 • I invaginated
 • you invaginated
 • he|she|it invaginated
 • we invaginated
 • you invaginated
 • they invaginated

Past continuous

 • I was invaginating
 • you were invaginating
 • he|she|it was invaginating
 • we were invaginating
 • you were invaginating
 • they were invaginating

Past perfect

 • I had invaginated
 • you had invaginated
 • he|she|it had invaginated
 • we had invaginated
 • you had invaginated
 • they had invaginated

Past perfect continuous

 • I had been invaginating
 • you had been invaginating
 • he|she|it had been invaginating
 • we had been invaginating
 • you had been invaginating
 • they had been invaginating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes invaginate në kohët e ardhshme

Future

 • I will invaginate
 • you will invaginate
 • he|she|it will invaginate
 • we will invaginate
 • you will invaginate
 • they will invaginate

Future continuous

 • I will be invaginating
 • you will be invaginating
 • he|she|it will be invaginating
 • we will be invaginating
 • you will be invaginating
 • they will be invaginating

Future perfect

 • I will have invaginated
 • you will have invaginated
 • he|she|it will have invaginated
 • we will have invaginated
 • you will have invaginated
 • they will have invaginated

Future perfect continuous

 • I will have been invaginating
 • you will have been invaginating
 • he|she|it will have been invaginating
 • we will have been invaginating
 • you will have been invaginating
 • they will have been invaginating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen invaginate

Present participle

 • invaginating

Past participle

 • invaginated

Perfect Participle

 • having invaginated

Imperative në anglisht, për foljen invaginate

Imperative

 • invaginate
 • let's invaginate
 • invaginate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: foreswear gain inter intumesce invade invalid invigilate ladyfy mountebank pixelate strew