Zgjedhimi i foljes inurn në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes inurn në anglisht.

Zgjedhimi e foljes inurn në kohën e tashme

Present Tense

 • I inurn
 • you inurn
 • he|she|it inurns
 • we inurn
 • you inurn
 • they inurn

Present Continuous

 • I am inurning
 • you are inurning
 • he|she|it is inurning
 • we are inurning
 • you are inurning
 • they are inurning

Present Perfect

 • I have inurned
 • you have inurned
 • he|she|it has inurned
 • we have inurned
 • you have inurned
 • they have inurned

Present Perfect Continuous

 • I have been inurning
 • you have been inurning
 • he|she|it has been inurning
 • we have been inurning
 • you have been inurning
 • they have been inurning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes inurn në kohët e shkuara

Simple past

 • I inurned
 • you inurned
 • he|she|it inurned
 • we inurned
 • you inurned
 • they inurned

Past continuous

 • I was inurning
 • you were inurning
 • he|she|it was inurning
 • we were inurning
 • you were inurning
 • they were inurning

Past perfect

 • I had inurned
 • you had inurned
 • he|she|it had inurned
 • we had inurned
 • you had inurned
 • they had inurned

Past perfect continuous

 • I had been inurning
 • you had been inurning
 • he|she|it had been inurning
 • we had been inurning
 • you had been inurning
 • they had been inurning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes inurn në kohët e ardhshme

Future

 • I will inurn
 • you will inurn
 • he|she|it will inurn
 • we will inurn
 • you will inurn
 • they will inurn

Future continuous

 • I will be inurning
 • you will be inurning
 • he|she|it will be inurning
 • we will be inurning
 • you will be inurning
 • they will be inurning

Future perfect

 • I will have inurned
 • you will have inurned
 • he|she|it will have inurned
 • we will have inurned
 • you will have inurned
 • they will have inurned

Future perfect continuous

 • I will have been inurning
 • you will have been inurning
 • he|she|it will have been inurning
 • we will have been inurning
 • you will have been inurning
 • they will have been inurning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen inurn

Present participle

 • inurning

Past participle

 • inurned

Perfect Participle

 • having inurned

Imperative në anglisht, për foljen inurn

Imperative

 • inurn
 • let's inurn
 • inurn

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: forest gag intenerate intubate inure invade invest lade mount pity stretch