Zgjedhimi i foljes interlay në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes interlay në anglisht.

Zgjedhimi e foljes interlay në kohën e tashme

Present Tense

 • I interlay
 • you interlay
 • he|she|it interlays
 • we interlay
 • you interlay
 • they interlay

Present Continuous

 • I am interlaying
 • you are interlaying
 • he|she|it is interlaying
 • we are interlaying
 • you are interlaying
 • they are interlaying

Present Perfect

 • I have interlayed
 • you have interlayed
 • he|she|it has interlayed
 • we have interlayed
 • you have interlayed
 • they have interlayed

Present Perfect Continuous

 • I have been interlaying
 • you have been interlaying
 • he|she|it has been interlaying
 • we have been interlaying
 • you have been interlaying
 • they have been interlaying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes interlay në kohët e shkuara

Simple past

 • I interlayed
 • you interlayed
 • he|she|it interlayed
 • we interlayed
 • you interlayed
 • they interlayed

Past continuous

 • I was interlaying
 • you were interlaying
 • he|she|it was interlaying
 • we were interlaying
 • you were interlaying
 • they were interlaying

Past perfect

 • I had interlayed
 • you had interlayed
 • he|she|it had interlayed
 • we had interlayed
 • you had interlayed
 • they had interlayed

Past perfect continuous

 • I had been interlaying
 • you had been interlaying
 • he|she|it had been interlaying
 • we had been interlaying
 • you had been interlaying
 • they had been interlaying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes interlay në kohët e ardhshme

Future

 • I will interlay
 • you will interlay
 • he|she|it will interlay
 • we will interlay
 • you will interlay
 • they will interlay

Future continuous

 • I will be interlaying
 • you will be interlaying
 • he|she|it will be interlaying
 • we will be interlaying
 • you will be interlaying
 • they will be interlaying

Future perfect

 • I will have interlayed
 • you will have interlayed
 • he|she|it will have interlayed
 • we will have interlayed
 • you will have interlayed
 • they will have interlayed

Future perfect continuous

 • I will have been interlaying
 • you will have been interlaying
 • he|she|it will have been interlaying
 • we will have been interlaying
 • you will have been interlaying
 • they will have been interlaying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen interlay

Present participle

 • interlaying

Past participle

 • interlayed

Perfect Participle

 • having interlayed

Imperative në anglisht, për foljen interlay

Imperative

 • interlay
 • let's interlay
 • interlay

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: flykick frisk inherit intergrade interlard interleave intern keypunch moderate physic stimulate