Zgjedhimi i foljes interact në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes interact në anglisht.

Zgjedhimi e foljes interact në kohën e tashme

Present Tense

 • I interact
 • you interact
 • he|she|it interacts
 • we interact
 • you interact
 • they interact

Present Continuous

 • I am interacting
 • you are interacting
 • he|she|it is interacting
 • we are interacting
 • you are interacting
 • they are interacting

Present Perfect

 • I have interacted
 • you have interacted
 • he|she|it has interacted
 • we have interacted
 • you have interacted
 • they have interacted

Present Perfect Continuous

 • I have been interacting
 • you have been interacting
 • he|she|it has been interacting
 • we have been interacting
 • you have been interacting
 • they have been interacting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes interact në kohët e shkuara

Simple past

 • I interacted
 • you interacted
 • he|she|it interacted
 • we interacted
 • you interacted
 • they interacted

Past continuous

 • I was interacting
 • you were interacting
 • he|she|it was interacting
 • we were interacting
 • you were interacting
 • they were interacting

Past perfect

 • I had interacted
 • you had interacted
 • he|she|it had interacted
 • we had interacted
 • you had interacted
 • they had interacted

Past perfect continuous

 • I had been interacting
 • you had been interacting
 • he|she|it had been interacting
 • we had been interacting
 • you had been interacting
 • they had been interacting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes interact në kohët e ardhshme

Future

 • I will interact
 • you will interact
 • he|she|it will interact
 • we will interact
 • you will interact
 • they will interact

Future continuous

 • I will be interacting
 • you will be interacting
 • he|she|it will be interacting
 • we will be interacting
 • you will be interacting
 • they will be interacting

Future perfect

 • I will have interacted
 • you will have interacted
 • he|she|it will have interacted
 • we will have interacted
 • you will have interacted
 • they will have interacted

Future perfect continuous

 • I will have been interacting
 • you will have been interacting
 • he|she|it will have been interacting
 • we will have been interacting
 • you will have been interacting
 • they will have been interacting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen interact

Present participle

 • interacting

Past participle

 • interacted

Perfect Participle

 • having interacted

Imperative në anglisht, për foljen interact

Imperative

 • interact
 • let's interact
 • interact

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: flow free-select infiltrate insure inter interbreed intercut jumpstart misspeak phenolate stem yodel