Zgjedhimi i foljes inmesh në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes inmesh në anglisht.

Zgjedhimi e foljes inmesh në kohën e tashme

Present Tense

 • I inmesh
 • you inmesh
 • he|she|it inmeshes
 • we inmesh
 • you inmesh
 • they inmesh

Present Continuous

 • I am inmeshing
 • you are inmeshing
 • he|she|it is inmeshing
 • we are inmeshing
 • you are inmeshing
 • they are inmeshing

Present Perfect

 • I have inmeshed
 • you have inmeshed
 • he|she|it has inmeshed
 • we have inmeshed
 • you have inmeshed
 • they have inmeshed

Present Perfect Continuous

 • I have been inmeshing
 • you have been inmeshing
 • he|she|it has been inmeshing
 • we have been inmeshing
 • you have been inmeshing
 • they have been inmeshing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes inmesh në kohët e shkuara

Simple past

 • I inmeshed
 • you inmeshed
 • he|she|it inmeshed
 • we inmeshed
 • you inmeshed
 • they inmeshed

Past continuous

 • I was inmeshing
 • you were inmeshing
 • he|she|it was inmeshing
 • we were inmeshing
 • you were inmeshing
 • they were inmeshing

Past perfect

 • I had inmeshed
 • you had inmeshed
 • he|she|it had inmeshed
 • we had inmeshed
 • you had inmeshed
 • they had inmeshed

Past perfect continuous

 • I had been inmeshing
 • you had been inmeshing
 • he|she|it had been inmeshing
 • we had been inmeshing
 • you had been inmeshing
 • they had been inmeshing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes inmesh në kohët e ardhshme

Future

 • I will inmesh
 • you will inmesh
 • he|she|it will inmesh
 • we will inmesh
 • you will inmesh
 • they will inmesh

Future continuous

 • I will be inmeshing
 • you will be inmeshing
 • he|she|it will be inmeshing
 • we will be inmeshing
 • you will be inmeshing
 • they will be inmeshing

Future perfect

 • I will have inmeshed
 • you will have inmeshed
 • he|she|it will have inmeshed
 • we will have inmeshed
 • you will have inmeshed
 • they will have inmeshed

Future perfect continuous

 • I will have been inmeshing
 • you will have been inmeshing
 • he|she|it will have been inmeshing
 • we will have been inmeshing
 • you will have been inmeshing
 • they will have been inmeshing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen inmesh

Present participle

 • inmeshing

Past participle

 • inmeshed

Perfect Participle

 • having inmeshed

Imperative në anglisht, për foljen inmesh

Imperative

 • inmesh
 • let's inmesh
 • inmesh

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: flat forgather incite initiate inlet innervate inseminate jibe misconceive peptonize stage worst