Zgjedhimi i foljes incurvate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes incurvate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes incurvate në kohën e tashme

Present Tense

 • I incurvate
 • you incurvate
 • he|she|it incurvates
 • we incurvate
 • you incurvate
 • they incurvate

Present Continuous

 • I am incurvating
 • you are incurvating
 • he|she|it is incurvating
 • we are incurvating
 • you are incurvating
 • they are incurvating

Present Perfect

 • I have incurvated
 • you have incurvated
 • he|she|it has incurvated
 • we have incurvated
 • you have incurvated
 • they have incurvated

Present Perfect Continuous

 • I have been incurvating
 • you have been incurvating
 • he|she|it has been incurvating
 • we have been incurvating
 • you have been incurvating
 • they have been incurvating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes incurvate në kohët e shkuara

Simple past

 • I incurvated
 • you incurvated
 • he|she|it incurvated
 • we incurvated
 • you incurvated
 • they incurvated

Past continuous

 • I was incurvating
 • you were incurvating
 • he|she|it was incurvating
 • we were incurvating
 • you were incurvating
 • they were incurvating

Past perfect

 • I had incurvated
 • you had incurvated
 • he|she|it had incurvated
 • we had incurvated
 • you had incurvated
 • they had incurvated

Past perfect continuous

 • I had been incurvating
 • you had been incurvating
 • he|she|it had been incurvating
 • we had been incurvating
 • you had been incurvating
 • they had been incurvating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes incurvate në kohët e ardhshme

Future

 • I will incurvate
 • you will incurvate
 • he|she|it will incurvate
 • we will incurvate
 • you will incurvate
 • they will incurvate

Future continuous

 • I will be incurvating
 • you will be incurvating
 • he|she|it will be incurvating
 • we will be incurvating
 • you will be incurvating
 • they will be incurvating

Future perfect

 • I will have incurvated
 • you will have incurvated
 • he|she|it will have incurvated
 • we will have incurvated
 • you will have incurvated
 • they will have incurvated

Future perfect continuous

 • I will have been incurvating
 • you will have been incurvating
 • he|she|it will have been incurvating
 • we will have been incurvating
 • you will have been incurvating
 • they will have been incurvating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen incurvate

Present participle

 • incurvating

Past participle

 • incurvated

Perfect Participle

 • having incurvated

Imperative në anglisht, për foljen incurvate

Imperative

 • incurvate
 • let's incurvate
 • incurvate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: fidget fly-tip immolate incross incur indemnify individualize invoke mesmerize part spoil wiggle