Zgjedhimi i foljes incarcerate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes incarcerate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes incarcerate në kohën e tashme

Present Tense

 • I incarcerate
 • you incarcerate
 • he|she|it incarcerates
 • we incarcerate
 • you incarcerate
 • they incarcerate

Present Continuous

 • I am incarcerating
 • you are incarcerating
 • he|she|it is incarcerating
 • we are incarcerating
 • you are incarcerating
 • they are incarcerating

Present Perfect

 • I have incarcerated
 • you have incarcerated
 • he|she|it has incarcerated
 • we have incarcerated
 • you have incarcerated
 • they have incarcerated

Present Perfect Continuous

 • I have been incarcerating
 • you have been incarcerating
 • he|she|it has been incarcerating
 • we have been incarcerating
 • you have been incarcerating
 • they have been incarcerating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes incarcerate në kohët e shkuara

Simple past

 • I incarcerated
 • you incarcerated
 • he|she|it incarcerated
 • we incarcerated
 • you incarcerated
 • they incarcerated

Past continuous

 • I was incarcerating
 • you were incarcerating
 • he|she|it was incarcerating
 • we were incarcerating
 • you were incarcerating
 • they were incarcerating

Past perfect

 • I had incarcerated
 • you had incarcerated
 • he|she|it had incarcerated
 • we had incarcerated
 • you had incarcerated
 • they had incarcerated

Past perfect continuous

 • I had been incarcerating
 • you had been incarcerating
 • he|she|it had been incarcerating
 • we had been incarcerating
 • you had been incarcerating
 • they had been incarcerating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes incarcerate në kohët e ardhshme

Future

 • I will incarcerate
 • you will incarcerate
 • he|she|it will incarcerate
 • we will incarcerate
 • you will incarcerate
 • they will incarcerate

Future continuous

 • I will be incarcerating
 • you will be incarcerating
 • he|she|it will be incarcerating
 • we will be incarcerating
 • you will be incarcerating
 • they will be incarcerating

Future perfect

 • I will have incarcerated
 • you will have incarcerated
 • he|she|it will have incarcerated
 • we will have incarcerated
 • you will have incarcerated
 • they will have incarcerated

Future perfect continuous

 • I will have been incarcerating
 • you will have been incarcerating
 • he|she|it will have been incarcerating
 • we will have been incarcerating
 • you will have been incarcerating
 • they will have been incarcerating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen incarcerate

Present participle

 • incarcerating

Past participle

 • incarcerated

Perfect Participle

 • having incarcerated

Imperative në anglisht, për foljen incarcerate

Imperative

 • incarcerate
 • let's incarcerate
 • incarcerate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: fellate floss idolise inactivate incapsulate incardinate incinerate intromit mediatize pantomime spike whip