Zgjedhimi i foljes hyperbolize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hyperbolize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hyperbolize në kohën e tashme

Present Tense

 • I hyperbolize
 • you hyperbolize
 • he|she|it hyperbolizes
 • we hyperbolize
 • you hyperbolize
 • they hyperbolize

Present Continuous

 • I am hyperbolizing
 • you are hyperbolizing
 • he|she|it is hyperbolizing
 • we are hyperbolizing
 • you are hyperbolizing
 • they are hyperbolizing

Present Perfect

 • I have hyperbolized
 • you have hyperbolized
 • he|she|it has hyperbolized
 • we have hyperbolized
 • you have hyperbolized
 • they have hyperbolized

Present Perfect Continuous

 • I have been hyperbolizing
 • you have been hyperbolizing
 • he|she|it has been hyperbolizing
 • we have been hyperbolizing
 • you have been hyperbolizing
 • they have been hyperbolizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hyperbolize në kohët e shkuara

Simple past

 • I hyperbolized
 • you hyperbolized
 • he|she|it hyperbolized
 • we hyperbolized
 • you hyperbolized
 • they hyperbolized

Past continuous

 • I was hyperbolizing
 • you were hyperbolizing
 • he|she|it was hyperbolizing
 • we were hyperbolizing
 • you were hyperbolizing
 • they were hyperbolizing

Past perfect

 • I had hyperbolized
 • you had hyperbolized
 • he|she|it had hyperbolized
 • we had hyperbolized
 • you had hyperbolized
 • they had hyperbolized

Past perfect continuous

 • I had been hyperbolizing
 • you had been hyperbolizing
 • he|she|it had been hyperbolizing
 • we had been hyperbolizing
 • you had been hyperbolizing
 • they had been hyperbolizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hyperbolize në kohët e ardhshme

Future

 • I will hyperbolize
 • you will hyperbolize
 • he|she|it will hyperbolize
 • we will hyperbolize
 • you will hyperbolize
 • they will hyperbolize

Future continuous

 • I will be hyperbolizing
 • you will be hyperbolizing
 • he|she|it will be hyperbolizing
 • we will be hyperbolizing
 • you will be hyperbolizing
 • they will be hyperbolizing

Future perfect

 • I will have hyperbolized
 • you will have hyperbolized
 • he|she|it will have hyperbolized
 • we will have hyperbolized
 • you will have hyperbolized
 • they will have hyperbolized

Future perfect continuous

 • I will have been hyperbolizing
 • you will have been hyperbolizing
 • he|she|it will have been hyperbolizing
 • we will have been hyperbolizing
 • you will have been hyperbolizing
 • they will have been hyperbolizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hyperbolize

Present participle

 • hyperbolizing

Past participle

 • hyperbolized

Perfect Participle

 • having hyperbolized

Imperative në anglisht, për foljen hyperbolize

Imperative

 • hyperbolize
 • let's hyperbolize
 • hyperbolize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: exsert field-test homologize hybridize hype hypersensitize hypothecate inseminate mace overpersuade snow wait-list