Zgjedhimi i foljes huzzah në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes huzzah në anglisht.

Zgjedhimi e foljes huzzah në kohën e tashme

Present Tense

 • I huzzah
 • you huzzah
 • he|she|it huzzahs
 • we huzzah
 • you huzzah
 • they huzzah

Present Continuous

 • I am huzzahing
 • you are huzzahing
 • he|she|it is huzzahing
 • we are huzzahing
 • you are huzzahing
 • they are huzzahing

Present Perfect

 • I have huzzahed
 • you have huzzahed
 • he|she|it has huzzahed
 • we have huzzahed
 • you have huzzahed
 • they have huzzahed

Present Perfect Continuous

 • I have been huzzahing
 • you have been huzzahing
 • he|she|it has been huzzahing
 • we have been huzzahing
 • you have been huzzahing
 • they have been huzzahing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes huzzah në kohët e shkuara

Simple past

 • I huzzahed
 • you huzzahed
 • he|she|it huzzahed
 • we huzzahed
 • you huzzahed
 • they huzzahed

Past continuous

 • I was huzzahing
 • you were huzzahing
 • he|she|it was huzzahing
 • we were huzzahing
 • you were huzzahing
 • they were huzzahing

Past perfect

 • I had huzzahed
 • you had huzzahed
 • he|she|it had huzzahed
 • we had huzzahed
 • you had huzzahed
 • they had huzzahed

Past perfect continuous

 • I had been huzzahing
 • you had been huzzahing
 • he|she|it had been huzzahing
 • we had been huzzahing
 • you had been huzzahing
 • they had been huzzahing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes huzzah në kohët e ardhshme

Future

 • I will huzzah
 • you will huzzah
 • he|she|it will huzzah
 • we will huzzah
 • you will huzzah
 • they will huzzah

Future continuous

 • I will be huzzahing
 • you will be huzzahing
 • he|she|it will be huzzahing
 • we will be huzzahing
 • you will be huzzahing
 • they will be huzzahing

Future perfect

 • I will have huzzahed
 • you will have huzzahed
 • he|she|it will have huzzahed
 • we will have huzzahed
 • you will have huzzahed
 • they will have huzzahed

Future perfect continuous

 • I will have been huzzahing
 • you will have been huzzahing
 • he|she|it will have been huzzahing
 • we will have been huzzahing
 • you will have been huzzahing
 • they will have been huzzahing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen huzzah

Present participle

 • huzzahing

Past participle

 • huzzahed

Perfect Participle

 • having huzzahed

Imperative në anglisht, për foljen huzzah

Imperative

 • huzzah
 • let's huzzah
 • huzzah

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: expostulate feudalize hollow hurt hutch hybridise hypersensitize innervate lustrate overlie snivel wag