Zgjedhimi i foljes hutch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hutch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hutch në kohën e tashme

Present Tense

 • I hutch
 • you hutch
 • he|she|it hutches
 • we hutch
 • you hutch
 • they hutch

Present Continuous

 • I am hutching
 • you are hutching
 • he|she|it is hutching
 • we are hutching
 • you are hutching
 • they are hutching

Present Perfect

 • I have hutched
 • you have hutched
 • he|she|it has hutched
 • we have hutched
 • you have hutched
 • they have hutched

Present Perfect Continuous

 • I have been hutching
 • you have been hutching
 • he|she|it has been hutching
 • we have been hutching
 • you have been hutching
 • they have been hutching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hutch në kohët e shkuara

Simple past

 • I hutched
 • you hutched
 • he|she|it hutched
 • we hutched
 • you hutched
 • they hutched

Past continuous

 • I was hutching
 • you were hutching
 • he|she|it was hutching
 • we were hutching
 • you were hutching
 • they were hutching

Past perfect

 • I had hutched
 • you had hutched
 • he|she|it had hutched
 • we had hutched
 • you had hutched
 • they had hutched

Past perfect continuous

 • I had been hutching
 • you had been hutching
 • he|she|it had been hutching
 • we had been hutching
 • you had been hutching
 • they had been hutching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hutch në kohët e ardhshme

Future

 • I will hutch
 • you will hutch
 • he|she|it will hutch
 • we will hutch
 • you will hutch
 • they will hutch

Future continuous

 • I will be hutching
 • you will be hutching
 • he|she|it will be hutching
 • we will be hutching
 • you will be hutching
 • they will be hutching

Future perfect

 • I will have hutched
 • you will have hutched
 • he|she|it will have hutched
 • we will have hutched
 • you will have hutched
 • they will have hutched

Future perfect continuous

 • I will have been hutching
 • you will have been hutching
 • he|she|it will have been hutching
 • we will have been hutching
 • you will have been hutching
 • they will have been hutching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hutch

Present participle

 • hutching

Past participle

 • hutched

Perfect Participle

 • having hutched

Imperative në anglisht, për foljen hutch

Imperative

 • hutch
 • let's hutch
 • hutch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: expose feud holler hurry hustle huzzah hyperbolize inmesh lust overleap snitch waft