Zgjedhimi i foljes hornswoggle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hornswoggle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hornswoggle në kohën e tashme

Present Tense

 • I hornswoggle
 • you hornswoggle
 • he|she|it hornswoggles
 • we hornswoggle
 • you hornswoggle
 • they hornswoggle

Present Continuous

 • I am hornswoggling
 • you are hornswoggling
 • he|she|it is hornswoggling
 • we are hornswoggling
 • you are hornswoggling
 • they are hornswoggling

Present Perfect

 • I have hornswoggled
 • you have hornswoggled
 • he|she|it has hornswoggled
 • we have hornswoggled
 • you have hornswoggled
 • they have hornswoggled

Present Perfect Continuous

 • I have been hornswoggling
 • you have been hornswoggling
 • he|she|it has been hornswoggling
 • we have been hornswoggling
 • you have been hornswoggling
 • they have been hornswoggling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hornswoggle në kohët e shkuara

Simple past

 • I hornswoggled
 • you hornswoggled
 • he|she|it hornswoggled
 • we hornswoggled
 • you hornswoggled
 • they hornswoggled

Past continuous

 • I was hornswoggling
 • you were hornswoggling
 • he|she|it was hornswoggling
 • we were hornswoggling
 • you were hornswoggling
 • they were hornswoggling

Past perfect

 • I had hornswoggled
 • you had hornswoggled
 • he|she|it had hornswoggled
 • we had hornswoggled
 • you had hornswoggled
 • they had hornswoggled

Past perfect continuous

 • I had been hornswoggling
 • you had been hornswoggling
 • he|she|it had been hornswoggling
 • we had been hornswoggling
 • you had been hornswoggling
 • they had been hornswoggling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hornswoggle në kohët e ardhshme

Future

 • I will hornswoggle
 • you will hornswoggle
 • he|she|it will hornswoggle
 • we will hornswoggle
 • you will hornswoggle
 • they will hornswoggle

Future continuous

 • I will be hornswoggling
 • you will be hornswoggling
 • he|she|it will be hornswoggling
 • we will be hornswoggling
 • you will be hornswoggling
 • they will be hornswoggling

Future perfect

 • I will have hornswoggled
 • you will have hornswoggled
 • he|she|it will have hornswoggled
 • we will have hornswoggled
 • you will have hornswoggled
 • they will have hornswoggled

Future perfect continuous

 • I will have been hornswoggling
 • you will have been hornswoggling
 • he|she|it will have been hornswoggling
 • we will have been hornswoggling
 • you will have been hornswoggling
 • they will have been hornswoggling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hornswoggle

Present participle

 • hornswoggling

Past participle

 • hornswoggled

Perfect Participle

 • having hornswoggled

Imperative në anglisht, për foljen hornswoggle

Imperative

 • hornswoggle
 • let's hornswoggle
 • hornswoggle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: excide fasttrack heroworship hoot horn horrify hot-press indue loan overact slum vilify