Zgjedhimi i foljes hoot në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hoot në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hoot në kohën e tashme

Present Tense

 • I hoot
 • you hoot
 • he|she|it hoots
 • we hoot
 • you hoot
 • they hoot

Present Continuous

 • I am hooting
 • you are hooting
 • he|she|it is hooting
 • we are hooting
 • you are hooting
 • they are hooting

Present Perfect

 • I have hooted
 • you have hooted
 • he|she|it has hooted
 • we have hooted
 • you have hooted
 • they have hooted

Present Perfect Continuous

 • I have been hooting
 • you have been hooting
 • he|she|it has been hooting
 • we have been hooting
 • you have been hooting
 • they have been hooting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hoot në kohët e shkuara

Simple past

 • I hooted
 • you hooted
 • he|she|it hooted
 • we hooted
 • you hooted
 • they hooted

Past continuous

 • I was hooting
 • you were hooting
 • he|she|it was hooting
 • we were hooting
 • you were hooting
 • they were hooting

Past perfect

 • I had hooted
 • you had hooted
 • he|she|it had hooted
 • we had hooted
 • you had hooted
 • they had hooted

Past perfect continuous

 • I had been hooting
 • you had been hooting
 • he|she|it had been hooting
 • we had been hooting
 • you had been hooting
 • they had been hooting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hoot në kohët e ardhshme

Future

 • I will hoot
 • you will hoot
 • he|she|it will hoot
 • we will hoot
 • you will hoot
 • they will hoot

Future continuous

 • I will be hooting
 • you will be hooting
 • he|she|it will be hooting
 • we will be hooting
 • you will be hooting
 • they will be hooting

Future perfect

 • I will have hooted
 • you will have hooted
 • he|she|it will have hooted
 • we will have hooted
 • you will have hooted
 • they will have hooted

Future perfect continuous

 • I will have been hooting
 • you will have been hooting
 • he|she|it will have been hooting
 • we will have been hooting
 • you will have been hooting
 • they will have been hooting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hoot

Present participle

 • hooting

Past participle

 • hooted

Perfect Participle

 • having hooted

Imperative në anglisht, për foljen hoot

Imperative

 • hoot
 • let's hoot
 • hoot

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: exasperate fash hemorrhage hoodoo hooray hoover horseshoe individualise liveblog over-burden slouch victimize