Zgjedhimi i foljes hoke në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hoke në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hoke në kohën e tashme

Present Tense

 • I hoke
 • you hoke
 • he|she|it hokes
 • we hoke
 • you hoke
 • they hoke

Present Continuous

 • I am hoking
 • you are hoking
 • he|she|it is hoking
 • we are hoking
 • you are hoking
 • they are hoking

Present Perfect

 • I have hoked
 • you have hoked
 • he|she|it has hoked
 • we have hoked
 • you have hoked
 • they have hoked

Present Perfect Continuous

 • I have been hoking
 • you have been hoking
 • he|she|it has been hoking
 • we have been hoking
 • you have been hoking
 • they have been hoking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hoke në kohët e shkuara

Simple past

 • I hoked
 • you hoked
 • he|she|it hoked
 • we hoked
 • you hoked
 • they hoked

Past continuous

 • I was hoking
 • you were hoking
 • he|she|it was hoking
 • we were hoking
 • you were hoking
 • they were hoking

Past perfect

 • I had hoked
 • you had hoked
 • he|she|it had hoked
 • we had hoked
 • you had hoked
 • they had hoked

Past perfect continuous

 • I had been hoking
 • you had been hoking
 • he|she|it had been hoking
 • we had been hoking
 • you had been hoking
 • they had been hoking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hoke në kohët e ardhshme

Future

 • I will hoke
 • you will hoke
 • he|she|it will hoke
 • we will hoke
 • you will hoke
 • they will hoke

Future continuous

 • I will be hoking
 • you will be hoking
 • he|she|it will be hoking
 • we will be hoking
 • you will be hoking
 • they will be hoking

Future perfect

 • I will have hoked
 • you will have hoked
 • he|she|it will have hoked
 • we will have hoked
 • you will have hoked
 • they will have hoked

Future perfect continuous

 • I will have been hoking
 • you will have been hoking
 • he|she|it will have been hoking
 • we will have been hoking
 • you will have been hoking
 • they will have been hoking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hoke

Present participle

 • hoking

Past participle

 • hoked

Perfect Participle

 • having hoked

Imperative në anglisht, për foljen hoke

Imperative

 • hoke
 • let's hoke
 • hoke

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: eulogise fade headline hocuspocus hoist hold homeschool incentivize lime outplay sleek veil