Zgjedhimi i foljes hobnob në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hobnob në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hobnob në kohën e tashme

Present Tense

 • I hobnob
 • you hobnob
 • he|she|it hobnobs
 • we hobnob
 • you hobnob
 • they hobnob

Present Continuous

 • I am hobnobbing
 • you are hobnobbing
 • he|she|it is hobnobbing
 • we are hobnobbing
 • you are hobnobbing
 • they are hobnobbing

Present Perfect

 • I have hobnobbed
 • you have hobnobbed
 • he|she|it has hobnobbed
 • we have hobnobbed
 • you have hobnobbed
 • they have hobnobbed

Present Perfect Continuous

 • I have been hobnobbing
 • you have been hobnobbing
 • he|she|it has been hobnobbing
 • we have been hobnobbing
 • you have been hobnobbing
 • they have been hobnobbing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hobnob në kohët e shkuara

Simple past

 • I hobnobbed
 • you hobnobbed
 • he|she|it hobnobbed
 • we hobnobbed
 • you hobnobbed
 • they hobnobbed

Past continuous

 • I was hobnobbing
 • you were hobnobbing
 • he|she|it was hobnobbing
 • we were hobnobbing
 • you were hobnobbing
 • they were hobnobbing

Past perfect

 • I had hobnobbed
 • you had hobnobbed
 • he|she|it had hobnobbed
 • we had hobnobbed
 • you had hobnobbed
 • they had hobnobbed

Past perfect continuous

 • I had been hobnobbing
 • you had been hobnobbing
 • he|she|it had been hobnobbing
 • we had been hobnobbing
 • you had been hobnobbing
 • they had been hobnobbing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hobnob në kohët e ardhshme

Future

 • I will hobnob
 • you will hobnob
 • he|she|it will hobnob
 • we will hobnob
 • you will hobnob
 • they will hobnob

Future continuous

 • I will be hobnobbing
 • you will be hobnobbing
 • he|she|it will be hobnobbing
 • we will be hobnobbing
 • you will be hobnobbing
 • they will be hobnobbing

Future perfect

 • I will have hobnobbed
 • you will have hobnobbed
 • he|she|it will have hobnobbed
 • we will have hobnobbed
 • you will have hobnobbed
 • they will have hobnobbed

Future perfect continuous

 • I will have been hobnobbing
 • you will have been hobnobbing
 • he|she|it will have been hobnobbing
 • we will have been hobnobbing
 • you will have been hobnobbing
 • they will have been hobnobbing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hobnob

Present participle

 • hobnobbing

Past participle

 • hobnobbed

Perfect Participle

 • having hobnobbed

Imperative në anglisht, për foljen hobnob

Imperative

 • hobnob
 • let's hobnob
 • hobnob

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: etch fable haw hive hobbyhorse hock hoke incandesce ligate outleap slat varnish