Zgjedhimi i foljes heist në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes heist në anglisht.

Zgjedhimi e foljes heist në kohën e tashme

Present Tense

 • I heist
 • you heist
 • he|she|it heists
 • we heist
 • you heist
 • they heist

Present Continuous

 • I am heisting
 • you are heisting
 • he|she|it is heisting
 • we are heisting
 • you are heisting
 • they are heisting

Present Perfect

 • I have heisted
 • you have heisted
 • he|she|it has heisted
 • we have heisted
 • you have heisted
 • they have heisted

Present Perfect Continuous

 • I have been heisting
 • you have been heisting
 • he|she|it has been heisting
 • we have been heisting
 • you have been heisting
 • they have been heisting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes heist në kohët e shkuara

Simple past

 • I heisted
 • you heisted
 • he|she|it heisted
 • we heisted
 • you heisted
 • they heisted

Past continuous

 • I was heisting
 • you were heisting
 • he|she|it was heisting
 • we were heisting
 • you were heisting
 • they were heisting

Past perfect

 • I had heisted
 • you had heisted
 • he|she|it had heisted
 • we had heisted
 • you had heisted
 • they had heisted

Past perfect continuous

 • I had been heisting
 • you had been heisting
 • he|she|it had been heisting
 • we had been heisting
 • you had been heisting
 • they had been heisting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes heist në kohët e ardhshme

Future

 • I will heist
 • you will heist
 • he|she|it will heist
 • we will heist
 • you will heist
 • they will heist

Future continuous

 • I will be heisting
 • you will be heisting
 • he|she|it will be heisting
 • we will be heisting
 • you will be heisting
 • they will be heisting

Future perfect

 • I will have heisted
 • you will have heisted
 • he|she|it will have heisted
 • we will have heisted
 • you will have heisted
 • they will have heisted

Future perfect continuous

 • I will have been heisting
 • you will have been heisting
 • he|she|it will have been heisting
 • we will have been heisting
 • you will have been heisting
 • they will have been heisting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen heist

Present participle

 • heisting

Past participle

 • heisted

Perfect Participle

 • having heisted

Imperative në anglisht, për foljen heist

Imperative

 • heist
 • let's heist
 • heist

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: envelop expense hamper hedge-hop heighten hellenize hent immortalize leaflet optimise sjambok uprear