Zgjedhimi i foljes haw në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes haw në anglisht.

Zgjedhimi e foljes haw në kohën e tashme

Present Tense

 • I haw
 • you haw
 • he|she|it haws
 • we haw
 • you haw
 • they haw

Present Continuous

 • I am hawing
 • you are hawing
 • he|she|it is hawing
 • we are hawing
 • you are hawing
 • they are hawing

Present Perfect

 • I have hawed
 • you have hawed
 • he|she|it has hawed
 • we have hawed
 • you have hawed
 • they have hawed

Present Perfect Continuous

 • I have been hawing
 • you have been hawing
 • he|she|it has been hawing
 • we have been hawing
 • you have been hawing
 • they have been hawing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes haw në kohët e shkuara

Simple past

 • I hawed
 • you hawed
 • he|she|it hawed
 • we hawed
 • you hawed
 • they hawed

Past continuous

 • I was hawing
 • you were hawing
 • he|she|it was hawing
 • we were hawing
 • you were hawing
 • they were hawing

Past perfect

 • I had hawed
 • you had hawed
 • he|she|it had hawed
 • we had hawed
 • you had hawed
 • they had hawed

Past perfect continuous

 • I had been hawing
 • you had been hawing
 • he|she|it had been hawing
 • we had been hawing
 • you had been hawing
 • they had been hawing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes haw në kohët e ardhshme

Future

 • I will haw
 • you will haw
 • he|she|it will haw
 • we will haw
 • you will haw
 • they will haw

Future continuous

 • I will be hawing
 • you will be hawing
 • he|she|it will be hawing
 • we will be hawing
 • you will be hawing
 • they will be hawing

Future perfect

 • I will have hawed
 • you will have hawed
 • he|she|it will have hawed
 • we will have hawed
 • you will have hawed
 • they will have hawed

Future perfect continuous

 • I will have been hawing
 • you will have been hawing
 • he|she|it will have been hawing
 • we will have been hawing
 • you will have been hawing
 • they will have been hawing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen haw

Present participle

 • hawing

Past participle

 • hawed

Perfect Participle

 • having hawed

Imperative në anglisht, për foljen haw

Imperative

 • haw
 • let's haw
 • haw

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: enshrine excommunicate gutturalize hatchel haver hawk headline identify land occur sile unthread