Zgjedhimi i foljes haver në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes haver në anglisht.

Zgjedhimi e foljes haver në kohën e tashme

Present Tense

 • I haver
 • you haver
 • he|she|it havers
 • we haver
 • you haver
 • they haver

Present Continuous

 • I am havering
 • you are havering
 • he|she|it is havering
 • we are havering
 • you are havering
 • they are havering

Present Perfect

 • I have havered
 • you have havered
 • he|she|it has havered
 • we have havered
 • you have havered
 • they have havered

Present Perfect Continuous

 • I have been havering
 • you have been havering
 • he|she|it has been havering
 • we have been havering
 • you have been havering
 • they have been havering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes haver në kohët e shkuara

Simple past

 • I havered
 • you havered
 • he|she|it havered
 • we havered
 • you havered
 • they havered

Past continuous

 • I was havering
 • you were havering
 • he|she|it was havering
 • we were havering
 • you were havering
 • they were havering

Past perfect

 • I had havered
 • you had havered
 • he|she|it had havered
 • we had havered
 • you had havered
 • they had havered

Past perfect continuous

 • I had been havering
 • you had been havering
 • he|she|it had been havering
 • we had been havering
 • you had been havering
 • they had been havering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes haver në kohët e ardhshme

Future

 • I will haver
 • you will haver
 • he|she|it will haver
 • we will haver
 • you will haver
 • they will haver

Future continuous

 • I will be havering
 • you will be havering
 • he|she|it will be havering
 • we will be havering
 • you will be havering
 • they will be havering

Future perfect

 • I will have havered
 • you will have havered
 • he|she|it will have havered
 • we will have havered
 • you will have havered
 • they will have havered

Future perfect continuous

 • I will have been havering
 • you will have been havering
 • he|she|it will have been havering
 • we will have been havering
 • you will have been havering
 • they will have been havering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen haver

Present participle

 • havering

Past participle

 • havered

Perfect Participle

 • having havered

Imperative në anglisht, për foljen haver

Imperative

 • haver
 • let's haver
 • haver

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: ensconce excogitate gutter hatch haven haw headhunt ideate lance occupy signpost unthink