Zgjedhimi i foljes hatchel në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes hatchel në anglisht.

Zgjedhimi e foljes hatchel në kohën e tashme

Present Tense

 • I hatchel
 • you hatchel
 • he|she|it hatchels
 • we hatchel
 • you hatchel
 • they hatchel

Present Continuous

 • I am hatcheling
 • you are hatcheling
 • he|she|it is hatcheling
 • we are hatcheling
 • you are hatcheling
 • they are hatcheling

Present Perfect

 • I have hatcheled
 • you have hatcheled
 • he|she|it has hatcheled
 • we have hatcheled
 • you have hatcheled
 • they have hatcheled

Present Perfect Continuous

 • I have been hatcheling
 • you have been hatcheling
 • he|she|it has been hatcheling
 • we have been hatcheling
 • you have been hatcheling
 • they have been hatcheling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes hatchel në kohët e shkuara

Simple past

 • I hatcheled
 • you hatcheled
 • he|she|it hatcheled
 • we hatcheled
 • you hatcheled
 • they hatcheled

Past continuous

 • I was hatcheling
 • you were hatcheling
 • he|she|it was hatcheling
 • we were hatcheling
 • you were hatcheling
 • they were hatcheling

Past perfect

 • I had hatcheled
 • you had hatcheled
 • he|she|it had hatcheled
 • we had hatcheled
 • you had hatcheled
 • they had hatcheled

Past perfect continuous

 • I had been hatcheling
 • you had been hatcheling
 • he|she|it had been hatcheling
 • we had been hatcheling
 • you had been hatcheling
 • they had been hatcheling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes hatchel në kohët e ardhshme

Future

 • I will hatchel
 • you will hatchel
 • he|she|it will hatchel
 • we will hatchel
 • you will hatchel
 • they will hatchel

Future continuous

 • I will be hatcheling
 • you will be hatcheling
 • he|she|it will be hatcheling
 • we will be hatcheling
 • you will be hatcheling
 • they will be hatcheling

Future perfect

 • I will have hatcheled
 • you will have hatcheled
 • he|she|it will have hatcheled
 • we will have hatcheled
 • you will have hatcheled
 • they will have hatcheled

Future perfect continuous

 • I will have been hatcheling
 • you will have been hatcheling
 • he|she|it will have been hatcheling
 • we will have been hatcheling
 • you will have been hatcheling
 • they will have been hatcheling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen hatchel

Present participle

 • hatcheling

Past participle

 • hatcheled

Perfect Participle

 • having hatcheled

Imperative në anglisht, për foljen hatchel

Imperative

 • hatchel
 • let's hatchel
 • hatchel

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: enrich exchange gurn hash hatch hate hay hysterectomize lambaste obvert sightsee unstop