Zgjedhimi i foljes harbour në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes harbour në anglisht.

Zgjedhimi e foljes harbour në kohën e tashme

Present Tense

 • I harbour
 • you harbour
 • he|she|it harbours
 • we harbour
 • you harbour
 • they harbour

Present Continuous

 • I am harbouring
 • you are harbouring
 • he|she|it is harbouring
 • we are harbouring
 • you are harbouring
 • they are harbouring

Present Perfect

 • I have harboured
 • you have harboured
 • he|she|it has harboured
 • we have harboured
 • you have harboured
 • they have harboured

Present Perfect Continuous

 • I have been harbouring
 • you have been harbouring
 • he|she|it has been harbouring
 • we have been harbouring
 • you have been harbouring
 • they have been harbouring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes harbour në kohët e shkuara

Simple past

 • I harboured
 • you harboured
 • he|she|it harboured
 • we harboured
 • you harboured
 • they harboured

Past continuous

 • I was harbouring
 • you were harbouring
 • he|she|it was harbouring
 • we were harbouring
 • you were harbouring
 • they were harbouring

Past perfect

 • I had harboured
 • you had harboured
 • he|she|it had harboured
 • we had harboured
 • you had harboured
 • they had harboured

Past perfect continuous

 • I had been harbouring
 • you had been harbouring
 • he|she|it had been harbouring
 • we had been harbouring
 • you had been harbouring
 • they had been harbouring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes harbour në kohët e ardhshme

Future

 • I will harbour
 • you will harbour
 • he|she|it will harbour
 • we will harbour
 • you will harbour
 • they will harbour

Future continuous

 • I will be harbouring
 • you will be harbouring
 • he|she|it will be harbouring
 • we will be harbouring
 • you will be harbouring
 • they will be harbouring

Future perfect

 • I will have harboured
 • you will have harboured
 • he|she|it will have harboured
 • we will have harboured
 • you will have harboured
 • they will have harboured

Future perfect continuous

 • I will have been harbouring
 • you will have been harbouring
 • he|she|it will have been harbouring
 • we will have been harbouring
 • you will have been harbouring
 • they will have been harbouring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen harbour

Present participle

 • harbouring

Past participle

 • harboured

Perfect Participle

 • having harboured

Imperative në anglisht, për foljen harbour

Imperative

 • harbour
 • let's harbour
 • harbour

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: englut evangelize grumble hanker harbinger hard-code harness hustle kvetch oar shutter unrig