Zgjedhimi i foljes handfeed në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes handfeed në anglisht.

Zgjedhimi e foljes handfeed në kohën e tashme

Present Tense

 • I handfeed
 • you handfeed
 • he|she|it handfeeds
 • we handfeed
 • you handfeed
 • they handfeed

Present Continuous

 • I am handfeeding
 • you are handfeeding
 • he|she|it is handfeeding
 • we are handfeeding
 • you are handfeeding
 • they are handfeeding

Present Perfect

 • I have handfed
 • you have handfed
 • he|she|it has handfed
 • we have handfed
 • you have handfed
 • they have handfed

Present Perfect Continuous

 • I have been handfeeding
 • you have been handfeeding
 • he|she|it has been handfeeding
 • we have been handfeeding
 • you have been handfeeding
 • they have been handfeeding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes handfeed në kohët e shkuara

Simple past

 • I handfed
 • you handfed
 • he|she|it handfed
 • we handfed
 • you handfed
 • they handfed

Past continuous

 • I was handfeeding
 • you were handfeeding
 • he|she|it was handfeeding
 • we were handfeeding
 • you were handfeeding
 • they were handfeeding

Past perfect

 • I had handfed
 • you had handfed
 • he|she|it had handfed
 • we had handfed
 • you had handfed
 • they had handfed

Past perfect continuous

 • I had been handfeeding
 • you had been handfeeding
 • he|she|it had been handfeeding
 • we had been handfeeding
 • you had been handfeeding
 • they had been handfeeding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes handfeed në kohët e ardhshme

Future

 • I will handfeed
 • you will handfeed
 • he|she|it will handfeed
 • we will handfeed
 • you will handfeed
 • they will handfeed

Future continuous

 • I will be handfeeding
 • you will be handfeeding
 • he|she|it will be handfeeding
 • we will be handfeeding
 • you will be handfeeding
 • they will be handfeeding

Future perfect

 • I will have handfed
 • you will have handfed
 • he|she|it will have handfed
 • we will have handfed
 • you will have handfed
 • they will have handfed

Future perfect continuous

 • I will have been handfeeding
 • you will have been handfeeding
 • he|she|it will have been handfeeding
 • we will have been handfeeding
 • you will have been handfeeding
 • they will have been handfeeding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen handfeed

Present participle

 • handfeeding

Past participle

 • handfed

Perfect Participle

 • having handfed

Imperative në anglisht, për foljen handfeed

Imperative

 • handfeed
 • let's handfeed
 • handfeed

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: endow euchre groom hamper handfast handicap hap humour kneel notice shrive unmask