Zgjedhimi i foljes haggle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes haggle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes haggle në kohën e tashme

Present Tense

 • I haggle
 • you haggle
 • he|she|it haggles
 • we haggle
 • you haggle
 • they haggle

Present Continuous

 • I am haggling
 • you are haggling
 • he|she|it is haggling
 • we are haggling
 • you are haggling
 • they are haggling

Present Perfect

 • I have haggled
 • you have haggled
 • he|she|it has haggled
 • we have haggled
 • you have haggled
 • they have haggled

Present Perfect Continuous

 • I have been haggling
 • you have been haggling
 • he|she|it has been haggling
 • we have been haggling
 • you have been haggling
 • they have been haggling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes haggle në kohët e shkuara

Simple past

 • I haggled
 • you haggled
 • he|she|it haggled
 • we haggled
 • you haggled
 • they haggled

Past continuous

 • I was haggling
 • you were haggling
 • he|she|it was haggling
 • we were haggling
 • you were haggling
 • they were haggling

Past perfect

 • I had haggled
 • you had haggled
 • he|she|it had haggled
 • we had haggled
 • you had haggled
 • they had haggled

Past perfect continuous

 • I had been haggling
 • you had been haggling
 • he|she|it had been haggling
 • we had been haggling
 • you had been haggling
 • they had been haggling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes haggle në kohët e ardhshme

Future

 • I will haggle
 • you will haggle
 • he|she|it will haggle
 • we will haggle
 • you will haggle
 • they will haggle

Future continuous

 • I will be haggling
 • you will be haggling
 • he|she|it will be haggling
 • we will be haggling
 • you will be haggling
 • they will be haggling

Future perfect

 • I will have haggled
 • you will have haggled
 • he|she|it will have haggled
 • we will have haggled
 • you will have haggled
 • they will have haggled

Future perfect continuous

 • I will have been haggling
 • you will have been haggling
 • he|she|it will have been haggling
 • we will have been haggling
 • you will have been haggling
 • they will have been haggling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen haggle

Present participle

 • haggling

Past participle

 • haggled

Perfect Participle

 • having haggled

Imperative në anglisht, për foljen haggle

Imperative

 • haggle
 • let's haggle
 • haggle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: encash escort graze hack haft hail halogenate hotswap kid nitrogenize short-list unionize