Zgjedhimi i foljes guy në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes guy në anglisht.

Zgjedhimi e foljes guy në kohën e tashme

Present Tense

 • I guy
 • you guy
 • he|she|it guys
 • we guy
 • you guy
 • they guy

Present Continuous

 • I am guying
 • you are guying
 • he|she|it is guying
 • we are guying
 • you are guying
 • they are guying

Present Perfect

 • I have guyed
 • you have guyed
 • he|she|it has guyed
 • we have guyed
 • you have guyed
 • they have guyed

Present Perfect Continuous

 • I have been guying
 • you have been guying
 • he|she|it has been guying
 • we have been guying
 • you have been guying
 • they have been guying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes guy në kohët e shkuara

Simple past

 • I guyed
 • you guyed
 • he|she|it guyed
 • we guyed
 • you guyed
 • they guyed

Past continuous

 • I was guying
 • you were guying
 • he|she|it was guying
 • we were guying
 • you were guying
 • they were guying

Past perfect

 • I had guyed
 • you had guyed
 • he|she|it had guyed
 • we had guyed
 • you had guyed
 • they had guyed

Past perfect continuous

 • I had been guying
 • you had been guying
 • he|she|it had been guying
 • we had been guying
 • you had been guying
 • they had been guying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes guy në kohët e ardhshme

Future

 • I will guy
 • you will guy
 • he|she|it will guy
 • we will guy
 • you will guy
 • they will guy

Future continuous

 • I will be guying
 • you will be guying
 • he|she|it will be guying
 • we will be guying
 • you will be guying
 • they will be guying

Future perfect

 • I will have guyed
 • you will have guyed
 • he|she|it will have guyed
 • we will have guyed
 • you will have guyed
 • they will have guyed

Future perfect continuous

 • I will have been guying
 • you will have been guying
 • he|she|it will have been guying
 • we will have been guying
 • you will have been guying
 • they will have been guying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen guy

Present participle

 • guying

Past participle

 • guyed

Perfect Participle

 • having guyed

Imperative në anglisht, për foljen guy

Imperative

 • guy
 • let's guy
 • guy

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: emplane equiponderate graft gush gutturalize guzzle hack horde ken nettle shirr unfreeze