Zgjedhimi i foljes gush në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes gush në anglisht.

Zgjedhimi e foljes gush në kohën e tashme

Present Tense

 • I gush
 • you gush
 • he|she|it gushes
 • we gush
 • you gush
 • they gush

Present Continuous

 • I am gushing
 • you are gushing
 • he|she|it is gushing
 • we are gushing
 • you are gushing
 • they are gushing

Present Perfect

 • I have gushed
 • you have gushed
 • he|she|it has gushed
 • we have gushed
 • you have gushed
 • they have gushed

Present Perfect Continuous

 • I have been gushing
 • you have been gushing
 • he|she|it has been gushing
 • we have been gushing
 • you have been gushing
 • they have been gushing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes gush në kohët e shkuara

Simple past

 • I gushed
 • you gushed
 • he|she|it gushed
 • we gushed
 • you gushed
 • they gushed

Past continuous

 • I was gushing
 • you were gushing
 • he|she|it was gushing
 • we were gushing
 • you were gushing
 • they were gushing

Past perfect

 • I had gushed
 • you had gushed
 • he|she|it had gushed
 • we had gushed
 • you had gushed
 • they had gushed

Past perfect continuous

 • I had been gushing
 • you had been gushing
 • he|she|it had been gushing
 • we had been gushing
 • you had been gushing
 • they had been gushing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes gush në kohët e ardhshme

Future

 • I will gush
 • you will gush
 • he|she|it will gush
 • we will gush
 • you will gush
 • they will gush

Future continuous

 • I will be gushing
 • you will be gushing
 • he|she|it will be gushing
 • we will be gushing
 • you will be gushing
 • they will be gushing

Future perfect

 • I will have gushed
 • you will have gushed
 • he|she|it will have gushed
 • we will have gushed
 • you will have gushed
 • they will have gushed

Future perfect continuous

 • I will have been gushing
 • you will have been gushing
 • he|she|it will have been gushing
 • we will have been gushing
 • you will have been gushing
 • they will have been gushing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen gush

Present participle

 • gushing

Past participle

 • gushed

Perfect Participle

 • having gushed

Imperative në anglisht, për foljen gush

Imperative

 • gush
 • let's gush
 • gush

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: emotionalize equal gown gulp gurn gusset gyp hoop keck neigh shingle unearth