Zgjedhimi i foljes gurn në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes gurn në anglisht.

Zgjedhimi e foljes gurn në kohën e tashme

Present Tense

 • I gurn
 • you gurn
 • he|she|it gurns
 • we gurn
 • you gurn
 • they gurn

Present Continuous

 • I am gurning
 • you are gurning
 • he|she|it is gurning
 • we are gurning
 • you are gurning
 • they are gurning

Present Perfect

 • I have gurned
 • you have gurned
 • he|she|it has gurned
 • we have gurned
 • you have gurned
 • they have gurned

Present Perfect Continuous

 • I have been gurning
 • you have been gurning
 • he|she|it has been gurning
 • we have been gurning
 • you have been gurning
 • they have been gurning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes gurn në kohët e shkuara

Simple past

 • I gurned
 • you gurned
 • he|she|it gurned
 • we gurned
 • you gurned
 • they gurned

Past continuous

 • I was gurning
 • you were gurning
 • he|she|it was gurning
 • we were gurning
 • you were gurning
 • they were gurning

Past perfect

 • I had gurned
 • you had gurned
 • he|she|it had gurned
 • we had gurned
 • you had gurned
 • they had gurned

Past perfect continuous

 • I had been gurning
 • you had been gurning
 • he|she|it had been gurning
 • we had been gurning
 • you had been gurning
 • they had been gurning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes gurn në kohët e ardhshme

Future

 • I will gurn
 • you will gurn
 • he|she|it will gurn
 • we will gurn
 • you will gurn
 • they will gurn

Future continuous

 • I will be gurning
 • you will be gurning
 • he|she|it will be gurning
 • we will be gurning
 • you will be gurning
 • they will be gurning

Future perfect

 • I will have gurned
 • you will have gurned
 • he|she|it will have gurned
 • we will have gurned
 • you will have gurned
 • they will have gurned

Future perfect continuous

 • I will have been gurning
 • you will have been gurning
 • he|she|it will have been gurning
 • we will have been gurning
 • you will have been gurning
 • they will have been gurning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen gurn

Present participle

 • gurning

Past participle

 • gurned

Perfect Participle

 • having gurned

Imperative në anglisht, për foljen gurn

Imperative

 • gurn
 • let's gurn
 • gurn

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: emote epitomize govern gully gurgle gush gybe hookup kayo negotiate shine undulate