Zgjedhimi i foljes gully në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes gully në anglisht.

Zgjedhimi e foljes gully në kohën e tashme

Present Tense

 • I gully
 • you gully
 • he|she|it gullies
 • we gully
 • you gully
 • they gully

Present Continuous

 • I am gullying
 • you are gullying
 • he|she|it is gullying
 • we are gullying
 • you are gullying
 • they are gullying

Present Perfect

 • I have gullied
 • you have gullied
 • he|she|it has gullied
 • we have gullied
 • you have gullied
 • they have gullied

Present Perfect Continuous

 • I have been gullying
 • you have been gullying
 • he|she|it has been gullying
 • we have been gullying
 • you have been gullying
 • they have been gullying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes gully në kohët e shkuara

Simple past

 • I gullied
 • you gullied
 • he|she|it gullied
 • we gullied
 • you gullied
 • they gullied

Past continuous

 • I was gullying
 • you were gullying
 • he|she|it was gullying
 • we were gullying
 • you were gullying
 • they were gullying

Past perfect

 • I had gullied
 • you had gullied
 • he|she|it had gullied
 • we had gullied
 • you had gullied
 • they had gullied

Past perfect continuous

 • I had been gullying
 • you had been gullying
 • he|she|it had been gullying
 • we had been gullying
 • you had been gullying
 • they had been gullying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes gully në kohët e ardhshme

Future

 • I will gully
 • you will gully
 • he|she|it will gully
 • we will gully
 • you will gully
 • they will gully

Future continuous

 • I will be gullying
 • you will be gullying
 • he|she|it will be gullying
 • we will be gullying
 • you will be gullying
 • they will be gullying

Future perfect

 • I will have gullied
 • you will have gullied
 • he|she|it will have gullied
 • we will have gullied
 • you will have gullied
 • they will have gullied

Future perfect continuous

 • I will have been gullying
 • you will have been gullying
 • he|she|it will have been gullying
 • we will have been gullying
 • you will have been gullying
 • they will have been gullying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen gully

Present participle

 • gullying

Past participle

 • gullied

Perfect Participle

 • having gullied

Imperative në anglisht, për foljen gully

Imperative

 • gully
 • let's gully
 • gully

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: embroil enwind gore guffaw gull gulp gussy honor junk necklace shikar undertrump