Zgjedhimi i foljes growl në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes growl në anglisht.

Zgjedhimi e foljes growl në kohën e tashme

Present Tense

 • I growl
 • you growl
 • he|she|it growls
 • we growl
 • you growl
 • they growl

Present Continuous

 • I am growling
 • you are growling
 • he|she|it is growling
 • we are growling
 • you are growling
 • they are growling

Present Perfect

 • I have growled
 • you have growled
 • he|she|it has growled
 • we have growled
 • you have growled
 • they have growled

Present Perfect Continuous

 • I have been growling
 • you have been growling
 • he|she|it has been growling
 • we have been growling
 • you have been growling
 • they have been growling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes growl në kohët e shkuara

Simple past

 • I growled
 • you growled
 • he|she|it growled
 • we growled
 • you growled
 • they growled

Past continuous

 • I was growling
 • you were growling
 • he|she|it was growling
 • we were growling
 • you were growling
 • they were growling

Past perfect

 • I had growled
 • you had growled
 • he|she|it had growled
 • we had growled
 • you had growled
 • they had growled

Past perfect continuous

 • I had been growling
 • you had been growling
 • he|she|it had been growling
 • we had been growling
 • you had been growling
 • they had been growling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes growl në kohët e ardhshme

Future

 • I will growl
 • you will growl
 • he|she|it will growl
 • we will growl
 • you will growl
 • they will growl

Future continuous

 • I will be growling
 • you will be growling
 • he|she|it will be growling
 • we will be growling
 • you will be growling
 • they will be growling

Future perfect

 • I will have growled
 • you will have growled
 • he|she|it will have growled
 • we will have growled
 • you will have growled
 • they will have growled

Future perfect continuous

 • I will have been growling
 • you will have been growling
 • he|she|it will have been growling
 • we will have been growling
 • you will have been growling
 • they will have been growling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen growl

Present participle

 • growling

Past participle

 • growled

Perfect Participle

 • having growled

Imperative në anglisht, për foljen growl

Imperative

 • growl
 • let's growl
 • growl

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: embarrass entoil glug grouch grow grub gudgeon hoke josh napalm sharpen undernourish