Zgjedhimi i foljes groom në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes groom në anglisht.

Zgjedhimi e foljes groom në kohën e tashme

Present Tense

 • I groom
 • you groom
 • he|she|it grooms
 • we groom
 • you groom
 • they groom

Present Continuous

 • I am grooming
 • you are grooming
 • he|she|it is grooming
 • we are grooming
 • you are grooming
 • they are grooming

Present Perfect

 • I have groomed
 • you have groomed
 • he|she|it has groomed
 • we have groomed
 • you have groomed
 • they have groomed

Present Perfect Continuous

 • I have been grooming
 • you have been grooming
 • he|she|it has been grooming
 • we have been grooming
 • you have been grooming
 • they have been grooming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes groom në kohët e shkuara

Simple past

 • I groomed
 • you groomed
 • he|she|it groomed
 • we groomed
 • you groomed
 • they groomed

Past continuous

 • I was grooming
 • you were grooming
 • he|she|it was grooming
 • we were grooming
 • you were grooming
 • they were grooming

Past perfect

 • I had groomed
 • you had groomed
 • he|she|it had groomed
 • we had groomed
 • you had groomed
 • they had groomed

Past perfect continuous

 • I had been grooming
 • you had been grooming
 • he|she|it had been grooming
 • we had been grooming
 • you had been grooming
 • they had been grooming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes groom në kohët e ardhshme

Future

 • I will groom
 • you will groom
 • he|she|it will groom
 • we will groom
 • you will groom
 • they will groom

Future continuous

 • I will be grooming
 • you will be grooming
 • he|she|it will be grooming
 • we will be grooming
 • you will be grooming
 • they will be grooming

Future perfect

 • I will have groomed
 • you will have groomed
 • he|she|it will have groomed
 • we will have groomed
 • you will have groomed
 • they will have groomed

Future perfect continuous

 • I will have been grooming
 • you will have been grooming
 • he|she|it will have been grooming
 • we will have been grooming
 • you will have been grooming
 • they will have been grooming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen groom

Present participle

 • grooming

Past participle

 • groomed

Perfect Participle

 • having groomed

Imperative në anglisht, për foljen groom

Imperative

 • groom
 • let's groom
 • groom

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: elute enswathe globe-trot grind groin groove grow hobbyhorse jog-trot mythicize sham underestimate