Zgjedhimi i foljes graphitize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes graphitize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes graphitize në kohën e tashme

Present Tense

 • I graphitize
 • you graphitize
 • he|she|it graphitizes
 • we graphitize
 • you graphitize
 • they graphitize

Present Continuous

 • I am graphitizing
 • you are graphitizing
 • he|she|it is graphitizing
 • we are graphitizing
 • you are graphitizing
 • they are graphitizing

Present Perfect

 • I have graphitized
 • you have graphitized
 • he|she|it has graphitized
 • we have graphitized
 • you have graphitized
 • they have graphitized

Present Perfect Continuous

 • I have been graphitizing
 • you have been graphitizing
 • he|she|it has been graphitizing
 • we have been graphitizing
 • you have been graphitizing
 • they have been graphitizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes graphitize në kohët e shkuara

Simple past

 • I graphitized
 • you graphitized
 • he|she|it graphitized
 • we graphitized
 • you graphitized
 • they graphitized

Past continuous

 • I was graphitizing
 • you were graphitizing
 • he|she|it was graphitizing
 • we were graphitizing
 • you were graphitizing
 • they were graphitizing

Past perfect

 • I had graphitized
 • you had graphitized
 • he|she|it had graphitized
 • we had graphitized
 • you had graphitized
 • they had graphitized

Past perfect continuous

 • I had been graphitizing
 • you had been graphitizing
 • he|she|it had been graphitizing
 • we had been graphitizing
 • you had been graphitizing
 • they had been graphitizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes graphitize në kohët e ardhshme

Future

 • I will graphitize
 • you will graphitize
 • he|she|it will graphitize
 • we will graphitize
 • you will graphitize
 • they will graphitize

Future continuous

 • I will be graphitizing
 • you will be graphitizing
 • he|she|it will be graphitizing
 • we will be graphitizing
 • you will be graphitizing
 • they will be graphitizing

Future perfect

 • I will have graphitized
 • you will have graphitized
 • he|she|it will have graphitized
 • we will have graphitized
 • you will have graphitized
 • they will have graphitized

Future perfect continuous

 • I will have been graphitizing
 • you will have been graphitizing
 • he|she|it will have been graphitizing
 • we will have been graphitizing
 • you will have been graphitizing
 • they will have been graphitizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen graphitize

Present participle

 • graphitizing

Past participle

 • graphitized

Perfect Participle

 • having graphitized

Imperative në anglisht, për foljen graphitize

Imperative

 • graphitize
 • let's graphitize
 • graphitize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: egest enhance gin graft graph grapple graze hex jaywalk mulch sepulchre unbosom