Zgjedhimi i foljes girth në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes girth në anglisht.

Zgjedhimi e foljes girth në kohën e tashme

Present Tense

 • I girth
 • you girth
 • he|she|it girths
 • we girth
 • you girth
 • they girth

Present Continuous

 • I am girthing
 • you are girthing
 • he|she|it is girthing
 • we are girthing
 • you are girthing
 • they are girthing

Present Perfect

 • I have girthed
 • you have girthed
 • he|she|it has girthed
 • we have girthed
 • you have girthed
 • they have girthed

Present Perfect Continuous

 • I have been girthing
 • you have been girthing
 • he|she|it has been girthing
 • we have been girthing
 • you have been girthing
 • they have been girthing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes girth në kohët e shkuara

Simple past

 • I girthed
 • you girthed
 • he|she|it girthed
 • we girthed
 • you girthed
 • they girthed

Past continuous

 • I was girthing
 • you were girthing
 • he|she|it was girthing
 • we were girthing
 • you were girthing
 • they were girthing

Past perfect

 • I had girthed
 • you had girthed
 • he|she|it had girthed
 • we had girthed
 • you had girthed
 • they had girthed

Past perfect continuous

 • I had been girthing
 • you had been girthing
 • he|she|it had been girthing
 • we had been girthing
 • you had been girthing
 • they had been girthing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes girth në kohët e ardhshme

Future

 • I will girth
 • you will girth
 • he|she|it will girth
 • we will girth
 • you will girth
 • they will girth

Future continuous

 • I will be girthing
 • you will be girthing
 • he|she|it will be girthing
 • we will be girthing
 • you will be girthing
 • they will be girthing

Future perfect

 • I will have girthed
 • you will have girthed
 • he|she|it will have girthed
 • we will have girthed
 • you will have girthed
 • they will have girthed

Future perfect continuous

 • I will have been girthing
 • you will have been girthing
 • he|she|it will have been girthing
 • we will have been girthing
 • you will have been girthing
 • they will have been girthing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen girth

Present participle

 • girthing

Past participle

 • girthed

Perfect Participle

 • having girthed

Imperative në anglisht, për foljen girth

Imperative

 • girth
 • let's girth
 • girth

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: drip-feed embow gambol gild girdle give glamourize hard-code intromit mizzle scrub trounce