Zgjedhimi i foljes gargle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes gargle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes gargle në kohën e tashme

Present Tense

 • I gargle
 • you gargle
 • he|she|it gargles
 • we gargle
 • you gargle
 • they gargle

Present Continuous

 • I am gargling
 • you are gargling
 • he|she|it is gargling
 • we are gargling
 • you are gargling
 • they are gargling

Present Perfect

 • I have gargled
 • you have gargled
 • he|she|it has gargled
 • we have gargled
 • you have gargled
 • they have gargled

Present Perfect Continuous

 • I have been gargling
 • you have been gargling
 • he|she|it has been gargling
 • we have been gargling
 • you have been gargling
 • they have been gargling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes gargle në kohët e shkuara

Simple past

 • I gargled
 • you gargled
 • he|she|it gargled
 • we gargled
 • you gargled
 • they gargled

Past continuous

 • I was gargling
 • you were gargling
 • he|she|it was gargling
 • we were gargling
 • you were gargling
 • they were gargling

Past perfect

 • I had gargled
 • you had gargled
 • he|she|it had gargled
 • we had gargled
 • you had gargled
 • they had gargled

Past perfect continuous

 • I had been gargling
 • you had been gargling
 • he|she|it had been gargling
 • we had been gargling
 • you had been gargling
 • they had been gargling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes gargle në kohët e ardhshme

Future

 • I will gargle
 • you will gargle
 • he|she|it will gargle
 • we will gargle
 • you will gargle
 • they will gargle

Future continuous

 • I will be gargling
 • you will be gargling
 • he|she|it will be gargling
 • we will be gargling
 • you will be gargling
 • they will be gargling

Future perfect

 • I will have gargled
 • you will have gargled
 • he|she|it will have gargled
 • we will have gargled
 • you will have gargled
 • they will have gargled

Future perfect continuous

 • I will have been gargling
 • you will have been gargling
 • he|she|it will have been gargling
 • we will have been gargling
 • you will have been gargling
 • they will have been gargling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen gargle

Present participle

 • gargling

Past participle

 • gargled

Perfect Participle

 • having gargled

Imperative në anglisht, për foljen gargle

Imperative

 • gargle
 • let's gargle
 • gargle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: doss edify frisk gangrene garden garland gasconade gull interact misbecome scandalise translate