Zgjedhimi i foljes gangrene në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes gangrene në anglisht.

Zgjedhimi e foljes gangrene në kohën e tashme

Present Tense

 • I gangrene
 • you gangrene
 • he|she|it gangrenes
 • we gangrene
 • you gangrene
 • they gangrene

Present Continuous

 • I am gangrening
 • you are gangrening
 • he|she|it is gangrening
 • we are gangrening
 • you are gangrening
 • they are gangrening

Present Perfect

 • I have gangrened
 • you have gangrened
 • he|she|it has gangrened
 • we have gangrened
 • you have gangrened
 • they have gangrened

Present Perfect Continuous

 • I have been gangrening
 • you have been gangrening
 • he|she|it has been gangrening
 • we have been gangrening
 • you have been gangrening
 • they have been gangrening

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes gangrene në kohët e shkuara

Simple past

 • I gangrened
 • you gangrened
 • he|she|it gangrened
 • we gangrened
 • you gangrened
 • they gangrened

Past continuous

 • I was gangrening
 • you were gangrening
 • he|she|it was gangrening
 • we were gangrening
 • you were gangrening
 • they were gangrening

Past perfect

 • I had gangrened
 • you had gangrened
 • he|she|it had gangrened
 • we had gangrened
 • you had gangrened
 • they had gangrened

Past perfect continuous

 • I had been gangrening
 • you had been gangrening
 • he|she|it had been gangrening
 • we had been gangrening
 • you had been gangrening
 • they had been gangrening

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes gangrene në kohët e ardhshme

Future

 • I will gangrene
 • you will gangrene
 • he|she|it will gangrene
 • we will gangrene
 • you will gangrene
 • they will gangrene

Future continuous

 • I will be gangrening
 • you will be gangrening
 • he|she|it will be gangrening
 • we will be gangrening
 • you will be gangrening
 • they will be gangrening

Future perfect

 • I will have gangrened
 • you will have gangrened
 • he|she|it will have gangrened
 • we will have gangrened
 • you will have gangrened
 • they will have gangrened

Future perfect continuous

 • I will have been gangrening
 • you will have been gangrening
 • he|she|it will have been gangrening
 • we will have been gangrening
 • you will have been gangrening
 • they will have been gangrening

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen gangrene

Present participle

 • gangrening

Past participle

 • gangrened

Perfect Participle

 • having gangrened

Imperative në anglisht, për foljen gangrene

Imperative

 • gangrene
 • let's gangrene
 • gangrene

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: doodle echelon fribble game gangrape gaol garner guest insure mire scale transform