Zgjedhimi i foljes gang në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes gang në anglisht.

Zgjedhimi e foljes gang në kohën e tashme

Present Tense

 • I gang
 • you gang
 • he|she|it gangs
 • we gang
 • you gang
 • they gang

Present Continuous

 • I am ganging
 • you are ganging
 • he|she|it is ganging
 • we are ganging
 • you are ganging
 • they are ganging

Present Perfect

 • I have ganged
 • you have ganged
 • he|she|it has ganged
 • we have ganged
 • you have ganged
 • they have ganged

Present Perfect Continuous

 • I have been ganging
 • you have been ganging
 • he|she|it has been ganging
 • we have been ganging
 • you have been ganging
 • they have been ganging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes gang në kohët e shkuara

Simple past

 • I ganged
 • you ganged
 • he|she|it ganged
 • we ganged
 • you ganged
 • they ganged

Past continuous

 • I was ganging
 • you were ganging
 • he|she|it was ganging
 • we were ganging
 • you were ganging
 • they were ganging

Past perfect

 • I had ganged
 • you had ganged
 • he|she|it had ganged
 • we had ganged
 • you had ganged
 • they had ganged

Past perfect continuous

 • I had been ganging
 • you had been ganging
 • he|she|it had been ganging
 • we had been ganging
 • you had been ganging
 • they had been ganging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes gang në kohët e ardhshme

Future

 • I will gang
 • you will gang
 • he|she|it will gang
 • we will gang
 • you will gang
 • they will gang

Future continuous

 • I will be ganging
 • you will be ganging
 • he|she|it will be ganging
 • we will be ganging
 • you will be ganging
 • they will be ganging

Future perfect

 • I will have ganged
 • you will have ganged
 • he|she|it will have ganged
 • we will have ganged
 • you will have ganged
 • they will have ganged

Future perfect continuous

 • I will have been ganging
 • you will have been ganging
 • he|she|it will have been ganging
 • we will have been ganging
 • you will have been ganging
 • they will have been ganging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen gang

Present participle

 • ganging

Past participle

 • ganged

Perfect Participle

 • having ganged

Imperative në anglisht, për foljen gang

Imperative

 • gang
 • let's gang
 • gang

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dominate eat frenzy galvanise gammon gang-bang garble guaranty institutionalize minimize scab transcribe