Zgjedhimi i foljes fulminate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes fulminate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes fulminate në kohën e tashme

Present Tense

 • I fulminate
 • you fulminate
 • he|she|it fulminates
 • we fulminate
 • you fulminate
 • they fulminate

Present Continuous

 • I am fulminating
 • you are fulminating
 • he|she|it is fulminating
 • we are fulminating
 • you are fulminating
 • they are fulminating

Present Perfect

 • I have fulminated
 • you have fulminated
 • he|she|it has fulminated
 • we have fulminated
 • you have fulminated
 • they have fulminated

Present Perfect Continuous

 • I have been fulminating
 • you have been fulminating
 • he|she|it has been fulminating
 • we have been fulminating
 • you have been fulminating
 • they have been fulminating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes fulminate në kohët e shkuara

Simple past

 • I fulminated
 • you fulminated
 • he|she|it fulminated
 • we fulminated
 • you fulminated
 • they fulminated

Past continuous

 • I was fulminating
 • you were fulminating
 • he|she|it was fulminating
 • we were fulminating
 • you were fulminating
 • they were fulminating

Past perfect

 • I had fulminated
 • you had fulminated
 • he|she|it had fulminated
 • we had fulminated
 • you had fulminated
 • they had fulminated

Past perfect continuous

 • I had been fulminating
 • you had been fulminating
 • he|she|it had been fulminating
 • we had been fulminating
 • you had been fulminating
 • they had been fulminating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes fulminate në kohët e ardhshme

Future

 • I will fulminate
 • you will fulminate
 • he|she|it will fulminate
 • we will fulminate
 • you will fulminate
 • they will fulminate

Future continuous

 • I will be fulminating
 • you will be fulminating
 • he|she|it will be fulminating
 • we will be fulminating
 • you will be fulminating
 • they will be fulminating

Future perfect

 • I will have fulminated
 • you will have fulminated
 • he|she|it will have fulminated
 • we will have fulminated
 • you will have fulminated
 • they will have fulminated

Future perfect continuous

 • I will have been fulminating
 • you will have been fulminating
 • he|she|it will have been fulminating
 • we will have been fulminating
 • you will have been fulminating
 • they will have been fulminating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen fulminate

Present participle

 • fulminating

Past participle

 • fulminated

Perfect Participle

 • having fulminated

Imperative në anglisht, për foljen fulminate

Imperative

 • fulminate
 • let's fulminate
 • fulminate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: distrain dropout forsake fuddle fuller fumble furbelow gratify inhume metal sail topple