Zgjedhimi i foljes frock në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes frock në anglisht.

Zgjedhimi e foljes frock në kohën e tashme

Present Tense

 • I frock
 • you frock
 • he|she|it frocks
 • we frock
 • you frock
 • they frock

Present Continuous

 • I am frocking
 • you are frocking
 • he|she|it is frocking
 • we are frocking
 • you are frocking
 • they are frocking

Present Perfect

 • I have frocked
 • you have frocked
 • he|she|it has frocked
 • we have frocked
 • you have frocked
 • they have frocked

Present Perfect Continuous

 • I have been frocking
 • you have been frocking
 • he|she|it has been frocking
 • we have been frocking
 • you have been frocking
 • they have been frocking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes frock në kohët e shkuara

Simple past

 • I frocked
 • you frocked
 • he|she|it frocked
 • we frocked
 • you frocked
 • they frocked

Past continuous

 • I was frocking
 • you were frocking
 • he|she|it was frocking
 • we were frocking
 • you were frocking
 • they were frocking

Past perfect

 • I had frocked
 • you had frocked
 • he|she|it had frocked
 • we had frocked
 • you had frocked
 • they had frocked

Past perfect continuous

 • I had been frocking
 • you had been frocking
 • he|she|it had been frocking
 • we had been frocking
 • you had been frocking
 • they had been frocking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes frock në kohët e ardhshme

Future

 • I will frock
 • you will frock
 • he|she|it will frock
 • we will frock
 • you will frock
 • they will frock

Future continuous

 • I will be frocking
 • you will be frocking
 • he|she|it will be frocking
 • we will be frocking
 • you will be frocking
 • they will be frocking

Future perfect

 • I will have frocked
 • you will have frocked
 • he|she|it will have frocked
 • we will have frocked
 • you will have frocked
 • they will have frocked

Future perfect continuous

 • I will have been frocking
 • you will have been frocking
 • he|she|it will have been frocking
 • we will have been frocking
 • you will have been frocking
 • they will have been frocking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen frock

Present participle

 • frocking

Past participle

 • frocked

Perfect Participle

 • having frocked

Imperative në anglisht, për foljen frock

Imperative

 • frock
 • let's frock
 • frock

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dissemble drawl foreswear fringe frizzle frog frown gothicize influence memorise rummage toggle