Zgjedhimi i foljes freak në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes freak në anglisht.

Zgjedhimi e foljes freak në kohën e tashme

Present Tense

 • I freak
 • you freak
 • he|she|it freaks
 • we freak
 • you freak
 • they freak

Present Continuous

 • I am freaking
 • you are freaking
 • he|she|it is freaking
 • we are freaking
 • you are freaking
 • they are freaking

Present Perfect

 • I have freaked
 • you have freaked
 • he|she|it has freaked
 • we have freaked
 • you have freaked
 • they have freaked

Present Perfect Continuous

 • I have been freaking
 • you have been freaking
 • he|she|it has been freaking
 • we have been freaking
 • you have been freaking
 • they have been freaking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes freak në kohët e shkuara

Simple past

 • I freaked
 • you freaked
 • he|she|it freaked
 • we freaked
 • you freaked
 • they freaked

Past continuous

 • I was freaking
 • you were freaking
 • he|she|it was freaking
 • we were freaking
 • you were freaking
 • they were freaking

Past perfect

 • I had freaked
 • you had freaked
 • he|she|it had freaked
 • we had freaked
 • you had freaked
 • they had freaked

Past perfect continuous

 • I had been freaking
 • you had been freaking
 • he|she|it had been freaking
 • we had been freaking
 • you had been freaking
 • they had been freaking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes freak në kohët e ardhshme

Future

 • I will freak
 • you will freak
 • he|she|it will freak
 • we will freak
 • you will freak
 • they will freak

Future continuous

 • I will be freaking
 • you will be freaking
 • he|she|it will be freaking
 • we will be freaking
 • you will be freaking
 • they will be freaking

Future perfect

 • I will have freaked
 • you will have freaked
 • he|she|it will have freaked
 • we will have freaked
 • you will have freaked
 • they will have freaked

Future perfect continuous

 • I will have been freaking
 • you will have been freaking
 • he|she|it will have been freaking
 • we will have been freaking
 • you will have been freaking
 • they will have been freaking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen freak

Present participle

 • freaking

Past participle

 • freaked

Perfect Participle

 • having freaked

Imperative në anglisht, për foljen freak

Imperative

 • freak
 • let's freak
 • freak

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: disparage doubleglaze foot-slog frame frazzle freckle freeze gloom indent matchmark rouge time